Παρακολουθούσαν τον αρχηγό του στρατεύματος, αλλά δεν τρέχει και τίποτα

παρακολουθούσαν-τον-αρχηγό-του-στρατ-1616993

Εγώ τον πιστεύω απόλυτα τον Κυριάκο, όταν λέει ότι δεν παρακολουθούσε αυτός την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων. Μπορεί υπεύθυνος κατά το νόμο να είναι ο ίδιος, αφού φρόντισε να πάρει την ευθύνη της ΕΥΠ από την πρώτη εβδομάδα της διακυβέρνησης του, αλλά εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πως ο άνθρωπος είναι αθώος. Δεν διέταξε, δεν γνώριζε.

Αποδείχτηκε όμως ότι κάποιος παρακολουθούσε την ηγεσία των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, και μάλιστα στην πιο κρίσιμη στιγμή της μεταπολίτευσης. Όταν η Τουρκία για πρώτη φορά θέτει θέμα ιδιοκτησίας των ελληνικών νησιών και απειλεί ακόμα και με βομβαρδισμό την Αθήνα.

Ποιοι θα είχαν συμφέρον λοιπόν να παρακολουθήσουν τους Έλληνες στρατιωτικούς, εάν δεν το έκανε ο Κυριάκος; Μα φυσικά οι Τούρκοι.

Εάν λοιπόν ο Κυριάκος δεν είναι πραξικοπηματίας και δεν έχει διαπράξει εσχάτη προδοσία, τότε έχουμε μία πρωτοφανή υπόθεση κατασκοπείας, που όμοια της δεν έχουμε ζήσει τουλάχιστον στην μεταπολίτευση.

Με απλά λόγια, η παρακολούθηση της στρατιωτικής ηγεσίας, οποιασδήποτε χώρας, είναι πράξη κατασκοπείας. Με την συμβουλή μάλιστα της ΕΥΠ. Άρα έχουμε συνδυασμό κατασκοπείας και εσχάτης προδοσίας.

Αλλά δεν τρέχει και τίποτα…

newsbreak.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook