Παρακολουθήσεις: Παρέμβαση Ντογιάκου για τις συγκρίσεις με βελγικές Αρχές και επίθεση κατά δημοσιογράφων

παρακολουθήσεις-παρέμβαση-ντογιάκο-1590256

Νέα παρέμβαση από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, ο οποίος μίλησε πριν από λίγο στη συνέλευση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και απάντησε στις επικρίσεις ότι η έρευνα για τις υποκλοπές έχει καθυστερήσει σημαντικά.

Ο κ. Ντογιάκος αναφέρθηκε αρχικά στην υπόθεση της Εύας Καϊλή, σημειώνοντας ότι σε αυτή την περίπτωση η Δικαιοσύνη κινήθηκε αστραπιαία. Σημείωσε μάλιστα ότι δεν μπορεί να γίνεται σύγκριση της ελληνικής με τη βελγική Δικαιοσύνη καθώς ήταν μία έρευνα που στο Βέλγιο ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2021 με απόλυτη μυστικότητα ενώ κάθε χώρα έχει το δικό της δικαστικό σύστημα.

Ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα με χυδαίο λεξιλόγιο

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN η Έλενα Γαλάρη, στη συνέχεια, ο κ. Ντογιάκος «άστραψε και βρόντηξε» σε βάρος μερίδας του Τύπου που, όπως είπε, «βυσσοδομεί οποιονδήποτε δεν ενεργεί σύμφωνα με τις υποδείξεις, τις επιθυμίες και τις επιταγές της, υπογράφοντας ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα με χυδαίο λεξιλόγιο».

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έγινε ακόμα πιο σκληρός όταν είπε ότι ένας εκτεταμένος φορολογικός έλεγχος σε αυτούς τους λίγους θα αποκαλύψει πολλά ενδιαφέροντα σχετικά με τις επαγγελματικές δραστηριότητές τους.

«Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα δε θα τους επέτρεπαν να ιβρύζουν, ούτε να δίνουν οδηγίες και να πιέζουν μέσω των εντύπων τους, τους δικαστικούς λειτουργούς που διενεργούν τις έρευνες, ούτε και να τους επισκέπτονται στα γραφεία τους και να τους απειλούν».

ethnos.gr

2 thoughts on “Παρακολουθήσεις: Παρέμβαση Ντογιάκου για τις συγκρίσεις με βελγικές Αρχές και επίθεση κατά δημοσιογράφων

  1. Δεν μας τα λέει καλά ο κύριος εισαγγελέας!!!!
    Δεν μπορεί οι ίδιοι οι λειτουργοί της δικαιοσύνης να τα έχουν κάνει μαντάρα, όταν προσκολλούνται στα κόμματα και βγάζουν άλλες αποφάσεις οι μεν άλλες οι δε, οι μεν στέλνουν στα δικαστήρια τους δε και αντίστροφα και γενικώς να γίνεται ένας κακός χαμός και ο κάθε πολίτης να πιστεύει ότι θέλει ανάλογα με την πολιτική του τοποθέτηση. Πρώτα απ’ όλα λοιπόν, ας κοιτάξει το δικό του σπίτι και ας αφήσει του γείτονα. Στο κάτω-κάτω οι μόνοι που δεν φταίνε σε τίποτα είναι οι πολίτες.
    Και μια και το έφερε η κουβέντα…για τις απειλές και τα στοιχεία (φορολογικά και λοιπά) που υποστηρίζει ότι θα στείλουν αδιάβαστους αυτούς που απειλούν, πρώτον γιατί δεν απευθύνεται στη δικαιοσύνη που υπηρετεί και δεύτερον πώς είναι εις γνώσιν του τα στοιχεία αυτά; Αφού δεν είναι στην αρμοδιότητά του.

  2. Καλό θα ειναι αυτος ο εκτεταμένος φορολογικός έλεγχος που αναφερει να επεκταθει και στους δισκαστικους λειτουργους (και οχι σε αυτα τα γιαλαντζι πόθεν εσχες που ισχυουν) και θα αποκαλύψει πολλά ενδιαφέροντα σχετικά με τις επαγγελματικές δραστηριότητές τους…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook