Παραιτήθηκε on air καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου – «Σατανίστρια η Κεραμέως»

παραιτήθηκε-on-air-καθηγητής-του-δημοκρίτ-1174114

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίσσεται εδώ και λίγες ώρες στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με πρωταγωνιστή έναν αναπληρωτή καθηγητή Νομικής, ο οποίος παραιτήθηκε μέσω ραδιοφωνικής συνέντευξης.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο αναπληρωτής καθηγητής Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή της Κομοτηνής, Κωνσταντίνος Βαθιώτης, πήρε τηλέφωνο στο ραδιοφωνικό σταθμό Focus και ζήτησε να παρέμβει. O καθηγητής εξαπέλυσε μια σφοδρή επίθεση στη Νίκη Κεραμέως για την απόφαση του υπουργείου παιδείας να γίνονται στα πανεπιστήμια τα μαθήματα εξ αποστάσεως.

Ο κ. Βαθιώτης έκανε λόγο για ψηφιακό κελί, στο οποίο είναι εγκλωβισμένος και χαρακτήρισε την οθόνη του υπολογιστή όπου κάνει μάθημα ως αισχρή. Τόνισε πως όλα αυτά γίνονται επειδή η Νίκη Κεραμέως ακολουθεί τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες. Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί. Συνέχισε λέγοντας επι λέξη “μας έχει καταντήσει καθηγητικούς αυνάνες η κ. Κεραμέως, βλέπω τη φάτσα μου και όχι το πρόσωπο των παιδιών. Αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι αυτό τον τρόπο”.

Στη συνέχεια, ο κ. Βαθιώτης ανέφερε μόνος του ότι παραβίασε τα μέτρα για τις πολυπληθείς συγκεντρώσεις που ισχύουν το τελευταίο διάστημα, αφού όπως είπε, “μία ημέρα πριν επιβληθεί το κλείσιμο των καταστημάτων κατάφερα να συγκεντρώσω τους φοιτητές μου σε μια ταβέρνα της Κομοτηνής για να γνωρίσω το πρόσωπα τους από κοντά . Ηρθαν περίπου 35 άτομα”

Λίγο αργότερα αποκάλυψε ότι πήρε τηλέφωνο στον ραδιοφωνικό σταθμό προκειμένου το τελευταίο του μάθημα να μην γίνει μπροστά στην αισχρή οθόνη του υπολογιστή, όπως είπε, αλλά ενώπιον των αυτιών των ακροατών και δήλωσε ότι παραιτείται από τη θέση του αναπληρωτή καθηγητή Ποινικού Δικαίου.

newsit.gr

3 thoughts on “Παραιτήθηκε on air καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου – «Σατανίστρια η Κεραμέως»

  1. Και πού είδε ο συντάκτης του άρθρου ότι ο κ. Βαθιώτης «παραβίασε τα μέτρα για τις πολυπληθείς συγκεντρώσεις»; Ήλεγξε αν τα 35 άτομα κάθονταν στο ίδιο τραπέζι; Ή μήπως αυτά είχαν επιμεριστεί σε περισσότερα με τήρηση αποστάσεων, όπως προβλεπόταν τότε; Δυστυχώς για τον συντάκτη, δεν μπορεί να βρει τίποτε το μεμπτό για αυτόν τον άξιο καθηγητή και ακέραιο άνθρωπο, γι’ αυτό και αναλίσκεται σε αυθαίρετες αναφορές περί δήθεν παραβίασης μέτρων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook