Παραιτήθηκε ο Λύτρας από συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου

παραιτήθηκε-ο-λύτρας-από-συνήγορος-υπ-1410667

Παραιτήθηκε ο Απόστολος Λύτρας από συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των παιδιών στην Πάτρα και τη σύλληψη της μητέρας για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός δικηγόρος είπε ότι παραιτείται από την υπόθεση και τους λόγους της συγκεκριμένης απόφασής του θα τους εξηγήσει αναλυτικά αργότερα. Σε αυτή την περίπτωση θα οριστεί άλλος δικηγόρος στην κατηγορούμενη.

Σημειώνεται ότι από την Τετάρτη οπότε και συνελήφθη η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα, ο Απόστολος Λύτρας δεν εμφανίστηκε πουθενά και όπως έχει γίνει γνωστό δεν επισκέφθηκε καν την Ρούλα Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ όπου και κρατείται.

Η ανακοίνωση του κ. Λύτρα

«Ανέλαβα την νομική εκπροσώπηση αμφοτέρων των γονέων, με σκοπό και εντολή απο την οικογένεια να βοηθήσω τόσο τους ίδιους όσο και τις Αρχές στο στάδιο διερεύνησης των θανάτων των τριών παιδιών και να τους παρέχω στο πλαίσιο αυτό νομικές υπηρεσίες. Δεν θα αναλάβω, όπως έχω ήδη ενημερώσει τους γονείς, την υπεράσπιση της μητέρας σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη. Σε κάθε περίπτωση, κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα εκπροσώπησης από συνήγορο.

Ο δε σεβασμός στο τεκμήριο αθωότητας είναι όχι μόνον δικαίωμα του κάθε κατηγορουμένου αλλά και δείγμα νομικού πολιτισμού.

Απόστολος Λύτρας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook