Παραιτήθηκε μετά από 17 χρόνια στενός συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη

Ο Γιώργος Ασημινάκης, ο πολύ γνωστός floor manager που πολύ συχνά τον βλέπαμε και στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, παραιτήθηκε από την εκπομπή μετά από 17 χρόνια συνεργασίας. Την είδηση έκανε γνωστή στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Νίκος Γεωργιάδης.

«Παραιτήθηκε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αιφνιδιαστικά, ο Γιώργος Ασημινάκης. Δουλεύουν μαζί 17 χρόνια, από τον Πρωινό Καφέ το 2003. Δεν τα πήγαιναν καλά το τελευταίο διάστημα, είχε κάποια παράπονα μαθαίνω.

Ο ίδιος περιορίστηκε στο να μου επιβεβαιώσει την πληροφορία, δεν μου είπε περισσότερα πράγματα αλλά μίλησα εγώ με ανθρώπους από το επαγγελματικό περιβάλλον και μου είπαν ότι υπήρχε ένα πρόβλημα. Κάποιες συμπεριφορές της παρουσιάστριας δεν τις ενέκρινε. Συμπεριφορές απέναντι στο πρόσωπό του, όχι γενικότερα, υπήρχε ένα πρόβλημα στη σχέση τους. Υπήρχαν πολλές διαφωνίες. Έχω μιλήσει με τη μια πλευρά, η πλευρά της Ελένης Μενεγάκη μπορεί να έχει να πει κάτι άλλο», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν στην μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ:


Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ