Παραιτήθηκε η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης – Παραπέμπεται στο πειθαρχικό

παραιτήθηκε-η-πρόεδρος-της-οννεδ-πεντ-936910

Παραιτήθηκε από την προεδρία της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης η Φαίη Νικητοπούλου, που μετά τον σάλο που προκλήθηκε, εξαιτίας της επιστολή προς τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ώστε να μην εγκατασταθούν μετανάστες στο νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ», παραπέμπεται στο πειθαρχικό της οργάνωσης.

Η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης στην επιστολή προς τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη εξέφραζε την αντίθεσή της στα σχέδια της κυβέρνησης για μεταφορά των μεταναστών στο νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ», τονίζοντας πως συμπαραστέκεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, όμως δεν την βρίσκει σύμφωνη η μεταφορά τους σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Η ανακοίνωση αυτή ξεσήκωσε αντιδράσεις με την ΟΝΝΕΔ Πεντέλης να αναρτά στο facebook ένα κείμενο χθες το βράδυ στο οποίο έγραφε πως: «Για να προλάβουμε τα σχόλια και τις ανησυχίες κάποιων κακοπροαίρετων, δηλώνουμε απερίφραστα ότι στηρίζουμε τον Κυριάκο Μητσοτακη και την Κυβέρνησή του ως τη μοναδική ελπίδα για τη χώρα μας. Εμείς έχουμε μάθει οτιδήποτε γίνεται νόμος ή άλλη διοικητική απόφαση από τις Κυβερνήσεις της χώρας μας, πόσο μάλλον αυτής που εμείς στηρίζουμε, να το αποδεχόμαστε, να σιωπούμε και να ζούμε με αυτό. Στα πλαίσια της διαβούλευσης, ζητούμε τα δίκαια αντισταθμιστικά οφέλη για την πόλη μας και κατανόηση για τις ευαισθησίες που αφορούν στην καθημερινότητά μας».

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook