Παραιτήθηκαν απο βουλευτές Μεϊμαράκης-Ασημακοπούλου για να κατέβουν στις Ευρωεκλογές

παραιτήθηκαν-απο-βουλευτές-μεϊμαράκ-830633

Tην πρόθεσή τους να μην κάνουν χρήση της τροπολογίας που καταργεί το ασυμβίβαστο και να παραιτηθούν από το βουλευτικό αξίωμα, καθώς θα είναι υποψήφιοι στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ, γνωστοποίησαν αμφότεροι τόσο η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, όσο και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κυρία Ασημακοπούλου τονίζει πως «εννοείται ότι δεν μπορείς να καταψηφίζεις μια διάταξη και μετά να τη χρησιμοποιείς» προσθέτοντας πως «αυτό κάνω και τώρα παραμένοντας πιστή στις αρχές και αξίες που ακολούθησα σε όλη μου την πορεία ενασχόλησης με τα κοινά».

Την ίδια απόφαση είχε κάνει γνωστή νωρίτερα ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη ανέφεραν ότι ο ίδιος τους ενημέρωσε πως «κατ’ επανάληψη έχει μιλήσει για την ηθική στην πολιτική και τους άγραφους κανόνες και ως εκ τούτου δεν θα κάνει χρήση της διάταξης που καταργεί το ασυμβίβαστο»

Όπως είναι φυσικό οι δύο παραιτήσεις των βουλευτών της ΝΔ θέτουν το ζήτημα για τη διαδοχή της βουλευτικής έδρας στη Β’ Αθηνών.

Πηγή: thefact.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook