Παραίτηση «βόμβα» γιατρού διευθυντή απο το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

παραίτηση-βόμβα-γιατρού-διευθυντή-1493244

Την παραίτησή του από τη θέση του Διευθυντή Χειρουργικής του νοσοκομείου Χανίων, υπέβαλλε μετά από 21 χρόνια υπηρεσίας, ο γιατρός Νίκος Τσιμινικάκης.

Οι λόγοι που τον ώθησαν σε αυτή την πράξη, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε στα social media, είναι αφ’ ενός οι εξοντωτικές συνθήκες εργασίας όπως έχουν πλέον διαμορφωθεί λόγω υποστελέχωσης, αλλά κι η προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά ανθρώπων τόσο προς το πρόσωπό του, όσο και προς άλλους συναδέλφους του.

Αναλυτικότερα, ο χειρούργος έγραψε:

Με μεγάλη μου λύπη αλλά δυστυχώς και απογοήτευση αναγκάστηκα σήμερα να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Διευθυντή Χειρουργικής στην Β Χειρουργικη κλινική μια θέση που πιστεύω ότι την τίμησα με θυσίες σε προσωπικό και οικογενειακό επιπεδο και αίσθηση χρέους τόσο προς τους ασθενείς όσο και προς τους συναδέλφους μου επί 21 ολόκληρα χρόνια στο νοσοκομείο Χανίων σε συνολική υπηρεσία 31 χρόνων στο ΕΣΥ.

Οι λόγοι που με ώθησαν στην παραίτηση είναι αφ’ ενός οι εξοντωτικές συνθήκες εργασίας όπως έχουν πλέον διαμορφωθεί λόγω υποστελέχωσης που οφείλεται στις εμμονικες ιδέες των κρατούντων για ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ. αλλά και η προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά ανθρώπων τόσο προς εμένα όσο και προς άλλους συναδέλφους μου της Β Χειρουργικης ,ανθρώπων ευκαιριακά βρέθηκαν σε θέσεις ευθύνης για τη λειτουργεία του νοσοκομείου χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα πως λειτουργεί ένα νόσοκομειο. Απαξιουν ακόμα και να κάνουν διάλογο!

Δυστυχώς σε λίγο… γιατρό θα ψάχνουμε και γιατρό δεν θα βρίσκουμε στο νοσοκομείο Χανίων

Νίκος Τσιμινικακης

Χειρουργός

Διευθυντής ΕΣΥ

Β Χειρουργική

Νοσοκομείο Χανίων»

zarpanews.gr

5 thoughts on “Παραίτηση «βόμβα» γιατρού διευθυντή απο το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

  1. Το νοσοκομείο έχει υποβαθμίσει σοβαροτατα. Νοσοκομειο υποβαθμισμενο και μαλιστα σε μια τουριστική πόλη σημαίνει σημαντικό πρόβλημα για την υγεία, την ανάπτυξη, τον τουρισμό κλπ..
    Οι βουλευτές της ΝΔ δεν έχουν άποψη, δεν πιστεύουν ότι πρέπει να παρεμβουν και αυτοι; θεωρούν ότι οι ψηφοφόροι τους έχουν δυνατότητα να πηγαίνουν σε ιδιωτικές κλινικες ή στο χερφιλντ;
    Ο νομός Χανίων είναι σε αφασία διοτι οι εκλεγμένοι αδιαφορούν για τα πιο σοβαρά θέματα και ασχολουνται μόνο με την επικοινωνία, τις συνεντεύξεις, τις εκδηλώσεις τα πανηγύρια και τα ρακοκαζανα.προκειται για μια παρακμιακη κατάσταση πλέον.

  2. Ο υπ. υγείας το είπε: Όλα πάνε καλά! Το γιατρό που είναι μέρα κ νύχτα στο νοσοκομείο 21 χρόνια, έχει βοηθήσει κόσμο και κοσμάκι, αυτόν θα πιστέψουμε? Μάλλον είναι Συριζαίος και θέλει να κατηγορήσει την κυβέρνηση που όπως υποστηρίζει το επιτελικό κράτος και κρατικός μηχανισμός δουλεύει αν όχι τέλεια είναι ένα τσικ πριν την τελειότητα !
    Εμείς όμως δεν τα τρώμε αυτά, έτσι? Μπέος, Πλεύρης και με ράντζο στο διάδρομο!!

  3. Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ. ΗΡΘΕ, ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ.
    ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΚΛΠ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΛΑΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΥΣΦΗΜΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

  4. Η υγεία είναι ο επόμενος τομέας για πλήρη ιδιωτικοποίηση. Λίγο πριν έχει αφεθεί στην παρακμή και απαξίωση. Το ίδιο συνέβη με αερομεταφορές (δείτε πόσο κάνει ένα εισιτήριο Αθήνα – Χανιά), τηλεπικοινωνίες – ίντερνετ (καμαρώστε τις υπηρεσίες που απολαμβάνουμε και με τι κόστος), ενέργεια (δείτε λογαριασμούς ΔΕΗ και φυσικού αερίου όσοι εχουν), το ίδιο γίνεται και με το νερό σιγά σιγά (δείτε πρόσφατες εξαγγελίες για φράγμα με εκμετάλλευση από τον ιδιώτη). Έτσι από τον ωχαδερφισμό και γραψαρχιδισμο των συνδικαλιστών των δημοσίων οργανισμών πέφτουμε στα νύχια των ολιγοπωλίων και σκληρών καρτέλ. Δεν έχει σωσμό ο τόπος αγαπητοί, αλλοίμονο τα κοπέλια μας

  5. Πρώτα ο Διευθυντής της Νευρολογικής Γεωργιακάκης Γιώργος. Τώρα ο Διευθυντής της Χειρουργικής Τσιμινικάκης Νίκος και οι δύο ΕΞΑΙΡΕΤΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ αλλά και ΆΝΘΡΩΠΟΙ το κενό που αφήνουν μεγάλο,οι Χανιώτες πρέπει να αντιδράσουν ΤΩΡΑ .Διότι σύντομα οι μόνοι που θα μείνουν θα είναι οι σεκιούριτοι στην είσοδο για να φυλάνε ένα άδειο κτίριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook