Παραίτηση κόλαφος στο «Αγία Όλγα»: «Ντρέπομαι! Μέσα σε όλα και παράπονα βουλευτών για τους συγγενείς τους»

παραίτηση-κόλαφος-στο-αγία-όλγα-ντ-1161458

«Καλώς ήλθατε στην Ελλάδα κύριοι βουλευτές!»

Τραγική παραμένει η κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής με το υπουργείο Υγείας να έχει προαναγγείλει ενίσχυση, που μέχρι στιγμής δεν έχει αποσυμφορίσει τον φόρτο των εργαζομένων.

Με μια επιστολή γροθιά στο στομάχι, ο Ιωάννης Ιωαννίδης διευθυντής του παθολογικού τομέα του «Αγία Όλγα» – Κωνσταντοπούλειο νοσοκομείο, ανακοίνωσε την παραίτησή του περιγράφοντας τις δραματικές εικόνες.

Ο κ. Ιωαννίδης, ο οποίος έως τώρα έδειχνε την στήριξή του στη Νέα Δημοκρατία, κάνει λόγο για ντροπιαστικές εικόνες με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στα όρια της παραφροσύνης, ενώ όπως αναφέρει μέσα σε όλα είχαν να και τα τηλεφωνήματα από βουλευτές οι οποίοι έκαναν παράπονα επειδή δεν είχε δοθεί προτεραιότητα στους συγγενείς τους…

Η επιστολή του Ιωάννη Ιωαννίδη:

«Προς Ιατρική Υπηρεσία

Και Διοικητή

Κοινοποίηση: Διευθυντές κλινικών και τμημάτων

Αγαπητοί κύριοι

Σήμερα το πρωί (Πέμπτη 4/3/2021) μάθαμε ότι στα πλαίσια του επιχειρησιακού σχεδίου β, 1 μέρα μόλις μετά την αυστηροποίηση των μέτρων λόγω κορύφωσης της κρίσης, στην πρωινή εφημερία θα είμασταν σε όλη την Αθήνα το μόνο νοσοκομείο για περιστατικά παθολογικά και Covid!!!!!!

Αυτό δεν αποτελεί ακριβώς επίτευγμα σχεδιασμού αλλά πλήρη αποτυχία και άγνοια των πραγματικών συνθηκών.

Ώρα 21.00 βραδινή: Έχουν γίνει ήδη >25 εισαγωγές, περιμένουν ακόμα για εξέταση ασθενείς έξω από τα ιατρεία, οι γιατροί μου στα όρια παραφροσύνης, ο 6ος όροφος γεμάτος θετικά περιστατικά (και εκτός της κλινικής covid) σε συνθήκες συνύπαρξης με κοινά περιστατικά, το νοσοκομείο γεμάτο παθολογικά περιστατικά, >70 ασθενείς συνολικά και βεβαίως η ομάδα συντονισμού αυτής της περίφημης κατάστασης ζήτησε εξιτήρια!!! μέχρι τις 11 το πρωί (ακόμα περιμένουμε ουσιαστική βοήθεια από άλλους γιατρούς και ενίσχυση). Και μέσα σε όλα αυτά και τηλέφωνα από γραφεία βουλευτών για παράπονα συγγενών ότι δεν είδαμε τους ασθενείς τους: Καλώς ήλθατε στην Ελλάδα κύριοι βουλευτές!

Μαζί με τη θλίψη μου (και την ντροπή που αισθάνομαι) παρακαλώ όπως δεχθείτε την άμεση παραίτησή του από την θέση του διευθυντή του παθολογικού τομέα (ούτως ή άλλως διακοσμητικό ρόλο και μόνο διαδραματίζω). Διατηρώ την θέση του διευθυντή στην Α’ Παθολογική μόνο και μόνο για να μπορέσει να διατηρηθεί η λειτουργία της σε αυτή την κρίσιμη φάση.

Ο Διευθυντής της Κλινικής

Ι. Ιωαννίδης, παθολόγος με εξειδίκευση στον ΣΔ»

Πηγή: newsbreak.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook