Παραδόθηκαν δύο άτομα για τους πυροβολισμούς σε βενζινάδικο στα Γλυκά Νερά

παραδόθηκαν-δύο-άτομα-για-τους-πυροβο-1599002

Δύο Έλληνες προσήλθαν αυτοβούλως στην Ασφάλεια Αθηνών, σύμφωνα με πληροφορίες, σχετικά με την υπόθεση των πυροβολισμών στο βενζινάδικο στα Γλυκά Νερά το πρωί της Δευτέρας (26/12) (δείτε ΕΔΩ).

Ένα αυτοκίνητο μάρκας Smart σταμάτησε έξω από το βενζινάδικο κι ένας άνδρας που επέβαινε σε αυτό πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα. Το αυτοκίνητο στη συνέχεια είχε αναπτύξει ταχύτητα και εξαφανίστηκε. Ο υπάλληλος του πρατηρίου υγρών καυσίμων τρόμαξε και έτρεξε να μπει μέσα στο κατάστημα.

Στο σημείο είχαν εντοπιστεί δύο κάλυκες, ενώ οι αστυνομικοί διερευνούσαν την υπόθεση συλλέγοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, το πρατήριο είναι της αδελφής του 38χρονου που το περασμένο καλοκαίρι είχε δολοφονηθεί σε άλλο πρατήριο ιδιοκτησίας της οικογένειας, στη λεωφόρο Μαραθώνος στον Γέρακα.

Η Ασφάλεια διερευνά αν τα δύο περαστικά συνδέονται μεταξύ τους. Αστυνομικές πηγές εκτίμησαν από την πρώτη στιγμή ότι οι πυροβολισμοί στα Γλυκά Νερά αποτελούν «προειδοποιητικό μήνυμα».

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook