Παραδοσιακά Εδέσματα Σημανδηράκη: Από τις «χαρές» των Κρητικών… στην Food Expo | Photos

παραδοσιακά-εδέσματα-σημανδηράκη-απ-829225

Η καρδιά της Ελληνικής παραγωγής και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας χτυπάει αυτές τις μέρες στην Food Expo – Greece. Η διεθνής έκθεση τροφίμων και ποτών ολοκληρώνεται σήμερα Δευτέρα, έχοντας φιλοξενήσει χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου.

Από τις Χανιώτικες επιχειρήσεις που έκλεψαν τα βλέμματα των επισκεπτών, ήταν και τα Παραδοσιακά Εδέσματα Σημανδηράκη.Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, οικονομολόγος της οικογενειακής επιχείρησης που συμμετέχει στην Food Expo Greece τα τελευταία 6 χρόνια, σχολίασε: «Την εποχή όπου οι συνθήκες δεν ευνόησαν τους πολλούς, οι «λίγοι» αποδεικνύουν ότι η συντονισμένη δουλειά και η πίστη στο όραμα μπορεί να κάνει ένα επιχειρηματικό project επιτυχημένο»Η επιχείρηση ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο του παραδοσιακού κρητικού εδέσματος με εξειδίκευση στα παραδοσιακά κρητικά ξεροτήγανα και αυγοκαλάμαρα (δίπλες) στα τέλη της δεκαετίας του 1980.

Αν και είναι διάσημη για τα ξεροτήγανα, τα οποία παράγονται σε μεγάλη ποικιλία που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη, η εταιρία παράγει και ποικιλία από καλιτσούνια, κρεατόπιτες-τούρτες, πίτες. κ.α.

Δραστηριοποιείται στο χωριό Κερά στo Καστέλι Κίσσαμου και είναι πιστοποιημένη με σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO2200:2005 και με το σήμα από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook