Παράδοση εξοπλισμού ασύρματης επικοινωνίας από τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων στην Ομάδα Εθελοντών Εκτάκτων Αναγκών Αποκόρωνα

παράδοση-εξοπλισμού-ασύρματης-επικο-1152825

Από τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νικόλαο Καλογερή, παραδόθηκαν σήμερα, Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020, σε αντιπροσωπεία της Ομάδας Εθελοντών Εκτάκτων Αναγκών του Αποκόρωνα, εξοπλισμό και υλικά για ασύρματη επικοινωνία, με σκοπό να διευκολυνθεί το έργο των εθελοντών στη συνεργασία τους με τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες σε θέματα Πολιτικής Προστασίας. Εκ μέρους της Ομάδας, τον εξοπλισμό παρέλαβε ο Πρόεδρός της, κ. Παντελής Καπαρουδάκης, και το Μέλος, κ. Ελευθέριος Βασιλαντωνάκης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε στο πρόσωπο του Προέδρου την Ομάδα για το έργο το οποίο επιτελούν, όπως και για την αμέριστη συμπαράσταση που επιδεικνύουν στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε κάθε περιστατικό που θα εκδηλωθεί, όχι μόνο στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, αλλά και σε ολόκληρη την Κρήτη. Επίσης ο κ. Καλογερής διαβεβαίωσε ότι θα είναι αρωγός της Ομάδας σε κάθε της δραστηριότητα για θέματα πυροπροστασίας και πυρόσβεσης.

Από την πλευρά του o Πρόεδρος της Ομάδας ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για την έμπρακτη αλλά κυρίως ηθική στήριξή του, που όπως ανέφερε θα ενθαρρύνει και άλλους συμπολίτες μας να τους πλαισιώσουν στο δύσκολο μονοπάτι του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς.

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook