Παραχώρηση αθλητικού υλικού από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

παραχώρηση-αθλητικού-υλικού-από-την-π-994341

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων με ανακοίνωση της «ευχαριστεί θερμά την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Καλογερή Νικόλαο καθώς και την Προϊσταμένη Διά Βίου Μάθησης, Παιδείας και Απασχόλησης και αρμόδια σε θέματα Αθλητισμού κα Ζομπανάκη Κατερίνα, για την παράδοση αθλητικού εξοπλισμού στην Ομάδα Φυσικής Αγωγής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων.

Ο αθλητικός εξοπλισμός είναι αναγκαίος για τη διεξαγωγή των αγώνων «αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ», που διοργανώνονται από την ΟΕΣΑΔ Χανίων για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ν. Χανίων, με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τον Δήμο Χανίων.

Ευχαριστεί θερμά, επίσης, το Δήμο Χανίων για την παραχώρηση τόσο της αίθουσας όσο και του αθλητικού χώρου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κλαδισού, για τη διεξαγωγή επιμορφωτικής ημερίδας την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από την Ομάδα Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων σε συνεργασία με τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής ΠΕΚΕΣ Κρήτης, κ. Ζαμπετάκη Λήδα, για τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων και είχε θέµα: «Ο ρόλος της Φυσικής Αγωγής στην ενταξιακή διαδικασία ατόµων µε ιδιαιτερότητες στο ∆ηµοτικό Σχολείο». .

Διαπιστώνοντας ότι στα Δημοτικά Σχολεία εντάσσονται όλο και περισσότερα άτομα με αναπηρία και γνωρίζοντας τα οφέλη της άσκησής τους, διοργανώθηκε η παραπάνω επιμορφωτική ημερίδα με σκοπό να ενημερώσει και να δώσει τα κατάλληλα εφόδια στον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής, ώστε και αυτός, με το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στη σχολική διαδικασία, να προσφέρει τα μέγιστα τόσο στην ενταξιακή διαδικασία όσο και στην υγεία των ατόμων με νοητική – κινητική αναπηρία, μέσω της Φυσικής Αγωγής.»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook