Παρά την απόπειρα αυτοκτονίας, το bullying «καλά κρατεί» στο σχολείο

παρά-την-απόπειρα-αυτοκτονίας-το-bullying-κ-769704

Τελειωμό δεν έχουν οι καταγγελίες για κρούσματα ενδοσχολικής βίας και σχολικού εκφοβισμού για το σχολείο της Αργυρούπολης που φοιτούσε ο 15χρονος Νικόλας, που έβαλε τέλος στη ζωή του τον περασμένο Ιούλιο, ενώ σημειώθηκε και μία απόπειρα αυτοκτονίας πριν από μερικές ημέρες. Τα κρούσματα είναι συνεχή αλλά κανένα αυτί δεν έχει ιδρώσει, καμία μύτη δεν έχει «ανοίξει», όπως φαίνεται.

Ιδιοκτήτρια κυλικείου στο σχολικό συγκρότημα που φοιτούσαν τα παιδιά μίλησε στο Star και αποκάλυψε όσα βλέπει καθημερινά ενώ έκανε λόγο για ένα «τρίτο περιστατικό», που δεν έχει γίνει ευρέως γνωστό.

«Πέντε παιδιά εναντίον ενός, τι να σου κάνει αυτό το παιδί; Ξυλοδαρμού, λεκτικής βίας, ειρωνείας, βρισιές, κλωτσιές. Όποιος και να φωνάξει βοήθεια από εκεί μέσα δεν θα ακουστεί», τόνισε και συνέχισε λέγοντας: «Έχω δει παιδιά να δέρνουν άλλα παιδιά, για την πλάκα τους. Οι καθηγητές απόντες. Και άμα τους ρωτήσετε θα πούνε «δεν ακούσαμε, δεν είδαμε. Ακόμα και για την περίπτωση του Νικόλα».

Όπως καταγγέλλει η ιδιοκτήτρια του κυλικείου ανήλικοι δέρνουν, απειλούν και κάνουν τη ζωή δύσκολη των συμμαθητών τους στο συγκεκριμένο γυμνάσιο της Αργυρούπολης. Στο ίδιο σχολείο που φοιτούσε ο αυτόχειρας Νικόλας και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ένα ακόμα 15χρονο παιδί.

Αναφορά για «τρίτο περιστατικό»

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, πριν από λίγες ημέρες σημειώθηκε και «τρίτο περιστατικό», στο σχολικό συγκρότημα, που πιθανότατα δεν έλαβε τις διαστάσεις των προηγούμενων.

«Ένα κοριτσάκι το οποίο το κοροϊδεύουν επειδή έχει παραπανίσια κιλά. Ήρθε ο πατέρας του και το πήρε. Λύση είναι αυτό; Να πάρει το παιδί από το σχολείο;», λέει η ιδιοκτήτρια του κυλικείου.

«Χάθηκε ένα παιδί… Και θα χαθεί και δεύτερο και τρίτο και τέταρτο, όσο δεν λαμβάνονται μέτρα. Τα παιδιά αυτά παίρνουν θάρρος γιατί δεν έχουν καμία συνέπεια», πρόσθεσε.

Πηγή: Star

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook