Παπαστάμος και Τζιλιβάκης στο ΟΑΚΑ μαζί με τον Υφυπουργό και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού

Συνάντηση στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, είχαν ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Απόστολος Παπαστάμος και ο προπονητής του, Κώστα Τζιλιβάκης. Αυτό συνέβη την Πέμπτη, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησαν στο ΟΑΚΑ οι κ.κ. Αυγενάκης και Μαυρωτάς.

Οι δύο πολιτικοί άνδρες ευχήθηκαν μάλιστα καλή επιτυχία στον Παπαστάμο, για τον οποίο ακολουθεί μια χρονιά με πολύ μεγάλες προκλήσεις, με σημαντικότερη δίχως άλλο αυτή του προσεχούς καλοκαιριού, οπότε και πρόκειται να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Την χαρά να δουν από κοντά και να συνομιλήσουν με τους επικεφαλής του Αθλητισμού στη χώρα μας, τον Υφυπουργό, Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, είχαν οι Απόστολος Παπαστάμος και Κώστας Τζιλιβάκης.

Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και ο προπονητής του συναντήθηκαν με τους κ.κ. Αυγενάκη και Μαυρωτά στο περιθώριο επίσκεψης που πραγματοποίησαν την Πέμπτη (13/2) στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Οι κ.κ. Αυγενάκης και Μαυρωτάς έδειξαν πλήρως ενημερωμένοι για την προετοιμασία του Παπαστάμου εν όψει της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο το προσεχές καλοκαίρι, στον οποίο κι εξέφρασαν τη στήριξη και την ευχή να τα καταφέρει όσο το δυνατόν καλύτερα. Επίσης, εξέφρασαν τις ίδιες ευχές και προς τον Ανδρέα Βαζαίο που προετοιμάζεται και αυτός για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παπαστάμος θ’ αγωνιστεί το επόμενο τριήμερο στους Χειμερινούς αγώνες ΟΠΕΝ, στην πρώτη σημαντική διοργάνωση της χρονιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ