Παπαδογιάννης για Λόφο Καστέλι: «Πρωταγωνιστής εκ νέου η αβεβαιότητα, με ψευτοδιλήμματα»

παπαδογιάννης-για-λόφο-καστέλι-πρωτ-1101429

Την γνώμη του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Λόφο Καστέλι κοινοποιεί με δημόσια τοποθέτησή του ο Άρης Παπαδογιάννης.

Αναλυτικά:

«Η όποια διαφωνία για τον τρόπο αξιοποίησης ενός χώρου, σε μια ευνομούμενη και δημοκρατική χώρα και πόλη, δεν εξουσιοδοτεί κανέναν να διεκδικεί μέσω αυθαίρετων πράξεων, την οποιαδήποτε διαφορετική χρήση, που αυτός (αυτοί…), θεωρεί ως την βέλτιστη δυνατή.

Η περίπτωση του Λόφου Καστέλι και η τροπή που αυτή έχει πάρει τις τελευταίες

ώρες, οφείλει να μας φέρει όλους ενώπιον των ευθυνών μας, γιατί επιτρέψαμε ως κοινωνία και σύστημα φορέων της πόλης αυτής, μια δημόσια περιουσία, να τεθεί εκ νέου σε καθεστώς κατάληψης.

Στο Λόφο Καστέλι πρωταγωνιστής κατέστη εκ νέου η αβεβαιότητα, με ψευτοδιλήμματα περί… αξιοποίησης ενός δημόσιου – ανοικτού χώρου.

Η εξέλιξη αυτή, οφείλει όλους να μας κινητοποιήσει και η κοινωνία των Χανίων, επιβάλλεται να μάθει όλη την αλήθεια, για τους πραγματικούς λόγους που οδήγησαν σε αυτή την εξέλιξη, σε αυτό το οπισθογύρισμα!»

zarpanews.gr

2 thoughts on “Παπαδογιάννης για Λόφο Καστέλι: «Πρωταγωνιστής εκ νέου η αβεβαιότητα, με ψευτοδιλήμματα»

  1. Η κοινωνία τον Χανίων είπε ένα τεράστιο όχι σε εσένα και το κόμμα σου ως προς την ξενοδοχοποιηση. Από το Δ.Σ.Χ μέχρι το ΤΕΕ. Από κει και περα η κοινωνία των Χανίων απο το Σάββατο το βράδυ δείχνει να έχει αγκαλιάσει το άνοιγμα της αυλης. Άνοιγμα που οφείλεται σε αυτους τους νέους, για να βγείτε πολυ απο εσας με «δάκρυα» να πειτε τι ωραία που ξαναανοιξε, ενώ εσείς ήσασταν υπευθυνοι για τις κλειδωμένες πορτες και την 24/7 φυλαξη απο την ΕΛ.ΑΣ. Αφήστε λοιπόν τα περι ευθυνης, τόσα χρόνια ίδια προσωπα ΠΟΤΕ δεν αναλάβατε καμια ευθυνη. Βρείτε λυση πρωτα με τα αλλά ετοιμόρροπα κτίρια και θα ρθει και η λυση για τον Λόφο. Προς το παρων τα κτήρια και η αυλή μένουν ανοιχτά και δημόσια όπως όλη η κοινωνία ήθελε. Όλη φασαρία ξέρουμε ότι έγινε για κομματικούς σκοπούς και το φυσάει και δεν κρυώνει η Ν.Δ τέτοιο στραπάτσο με το ξενοδοχείο.
    Καληνυχτα τοπικοι Αρχοντες.
    Υπόλοιποι Χανιώτες, ραντεβου στον ανοιχτό Λόφο να τον απολαυσουμε πριν τα ξεφτερια σαν κι αυτόν δώσουν εντολή να κλειδαμπαρωθει και παλι!

  2. Κύριε παπαδογιαννη σωστά τα λέτε η αριστερά είναι πολύ επικίνδυνη σε όλα της το κτίριο της Ρόζα νερά ανήκει στο πολυτεχνείο και το κάνει ότι θέλει,,, επίσης κύριε παπαδογιαννη πρέπει να γίνει άμεσα ένταλμα σύλληψη στο κύριο ριζο αυτός τα κάνει όλα που είναι ένας από τους μπαχαλακιδες της αριστεράς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook