Παπαδογιάννης για Κολυμβητήριο Χανίων: «‘Ετοιμες οι μελέτες, μπορούμε και την υλοποίηση του έργου» | Video

παπαδογιάννης-για-κολυμβητήριο-χανί-1427003

Για την κατάσταση των μελετών ανακατασκευής του κολυμβητηρίου Χανίων στη Νέα Χώρα ρωτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΚ, Άρης Παπαδογιάννης, στο περιθώριο της επιθεώρησης που πραγματοποίησε σε έργα στις Μουρνιές. Ο ΟΑΚ είχε αναλάβει να πραγματοποιήσει τις μελέτες και ο κ. Παπαδογιάννης δήλωσε ότι αυτές έχουν ολοκληρωθεί, αλλά δεν έχει ακόμα αποφασιστεί πότε θα παρουσιαστούν.

«Σας δηλώνω τώρα ότι όλα αυτά έχουν ολοκληρωθεί, είμαστε σε συνεννόηση με το υπουργείο Αθλητισμού για να καθοριστεί η ημερομηνία που θα παρουσιάσουμε τις μελέτες σε όλους τους φορείς και τα ΜΜΕ», είπε ο κ. Παπαδογιάννης.

Οι μελέτες, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, περιλαμβάνουν εκτεταμένες παρεμβάσεις στα υφιστάμενα κτίρια του κολυμβητηρίου, στα στέγαστρα, αλλά και την πλήρη ανακαίνιση του ηλεκτροτεχνικού εξοπλισμού. Υπολογίζεται ότι το κόστος παρέμβασης θα πλησιάσει τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές στην παρουσίαση. Ως γνωστόν, τον προηγούμενο μήνα είχε ψηφιστεί και νομοθετική ρύθμιση που άλλαζε τους όρους δόμησης στο οικόπεδο όπου βρίσκεται το κολυμβητήριο.

Ο κ. Παπαδογιάννης τόνισε ακόμα πως ο ΟΑΚ είναι διατεθειμένος να αναλάβει και την υλοποίηση και επίβλεψη του έργου, σε περίπτωση που κάτι τέτοιο βρει σύμφωνο και το υπουργείο:

«Η προγραμματική σύμβαση προβλέπει την εμπλοκή του ΟΑΚ μέχρι το σημείο αυτό. Αν το υπουργείο επιλέξει τον οργανισμό για την υλοποίηση και την επίβλεψη του έργου, εδώ είμαστε. Έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία αλλά και την ικανότητα και το δυναμικό για να το κάνουμε κι αυτό».

Δείτε τη σχετική δήλωση:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook