Παπα-Ανδρέας Κεφαλογιάννης για το φονικό στα Ανώγεια: «Η οπλοκατοχή στην Κρήτη είναι “έθιμο που έχει ξεφύγει”» | Video

Στο σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε ο πατέρας Ανδρέας Κεφαλογιάννης, ο ιερές που κήδευσε τον Λευτέρη Καλομοίρη και τον Γιώργο Ξυλούρη, τα θύματα του διπλού φονικού στα Ανώγεια.

Δείτε τι σχολίασε για την οπλοκατοχή και το έθιμο που έχει… «ξεφύγει» στην Κρήτη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΑΠΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙΣ ΝΤΡΕΤΑ. Η ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΥΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ [ ΗΘΙΚΑ] ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕΣ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΛΑ [ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΣ] ΤΑ ΣΕ ΝΟΜΙΜΑ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΛΗΨΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ [ΜΕΣΑ] ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΧΑ [ΕΚΑΝΑΝ] ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΚ47 ΕΣΥ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ [ΑΕΡΓΟΣ].

  2. σταματησες παπα μου κανεναν γαμο την ωρα που ριχναν και να πεις: “Εγω φευγω;”
    Φταις και εσυ. Φταινε και οι δεσποταδες. Το ρυζι που σας ενοχλει το εξαφανισατε απο τους γαμους. Τα πιστολια;

  3. Κύριοι, δουλευόμαστε όλοι μεταξύ μας και γύρω-γύρω θάλασσα. Έχουμε μερικοί- μερικοί δρόμο ακόμα για να ανεβούμε στα 2 πόδια, σωστά Πάτερ; Και εσείς οι υπόλοιποι που «αναδεικνύετε» το θέμα του «αγαπημένου ιερέα από τα Ανώγεια» και το παρουσιάζεται με θετικό πρόσημο, το ντοκιμαντέρ του VICE το έχετε δει;

    https://www.zarpanews.gr/%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-vice-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%AC-%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%80/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ