Παντελής Πετσετάκης: Δεν γίνεται να φτιάχνεται η Τζανακάκη δέκα μέρες πριν τις εκλογές

παντελής-πετσετάκης-δεν-γίνεται-να-φτ-861753

Συνέντευξη ενόψει των Δημοτικών Εκλογών παραχώρησε στον SUPER FM 89,6 και στον Δημήτρη Παππά, ο Παντελής Πετσετάκης οικονομολόγος, πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Κρήτης και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χανίων με τον Παναγιώτη Σημανδηράκη.

«Δεν μπορούμε να είμαστε μηδενιστές, όλοι οι Δήμαρχοι και ο Τάσος Βάμβουκας έχει συνεισφέρει στο μέτρο που μπορούσε.» ανέφερε μεταξύ άλλων για να διευκρινίσει ότι: Η δική μας φιλοσοφία είναι εντελώς διαφορετική (…) Δεν γίνεται να φτιάχνεται η Τζανακάκη δέκα μέρες πριν τις εκλογές Καλά κάνει και την φτιάχνει αλλά δεν γίνεται να την φτιάχνει τώρα μετά από τέσσερα χρόνια. Γι’ αυτό λέμε ότι χρειάζεται ένας σχεδιασμός, ένα αναπτυξιακό μοντέλο για τον Δήμο».

Όπως εξήγησε, η παράταξη Σημανδηράκη έχει  πρόγραμμα συγκεκριμένο και κοστολογημένο, το όποιο βγαίνει «στον αέρα» σήμερα: «Ωστόσο δεν μπορούμε να εξαγγέλλουμε έργα αν δεν εντάσσονται σε ένα πρόγραμμα ή σε ένα πλαίσιο αναπτυξιακό συνολικότερο. (…) «Θα φέρουμε οργάνωση και όραμα πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλάνο για τον Δήμο Χανίων».

Για την έλλειψη εμπειρίας

Σχετικά με την απειρία στην διοίκηση του Δήμου Χανίων που καταλογίζουν στην παράταξη Σημανδηράκη, ο κ. Πετσετάκης τόνισε:»Όταν αναλαμβάνεις την διοίκηση ενός Δήμου πρέπει πρώτα να σεβαστείς τις διαδικασίες που ήδη υπάρχουν, να συνομιλήσεις με εκείνους που είναι υπάλληλοι του Δήμου και οι οποίοι έχουν γνώση για να μπορέσεις να οργανώσεις αφενός ένα πλαίσιο οργάνωσης και συνεργασίας, αφετέρου ένα αναπτυξιακό μοντέλο του Δήμου για την επόμενη δεκαετία – εικοσαετία (…) Αυτή είναι η δική μας προοπτική, βλέπουμε μακροπρόθεσμα.

Διαφωνούμε με τη λογική ότι εφόσον δεν έχουμε εμπειρία δεν θα τα καταφέρουμε. Θα εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις διοικητικές ικανότητες και το επιστημονικό υπόβαθρο του καθενός από τους υπαλλήλους. Στόχος μας είναι η μεγίστη δυνατή αξιοποίηση των ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων.»

zarpanews.gr

One thought on “Παντελής Πετσετάκης: Δεν γίνεται να φτιάχνεται η Τζανακάκη δέκα μέρες πριν τις εκλογές

  1. Κανεις δεν κυβερναει πανω απο 4 χρονια στο δημο αυτο και ετσι μενει τα Χανια πισω σε σχεση με τους υπολοθπους νομους της κρητης.
    .Αυτο πρεπει να σκεφτουν ολη που κατεβαινουν μηπως πρεπει να ενωθουν τα πρωτα κοματα για το καλο του τοπου?.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook