Πανσέληνος στον Λέοντα απόψε – Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα κάνουν αιφνιδιαστικές αλλαγές και πως θα επηρεαστούν τα υπόλοιπα;

πανσέληνος-στον-λέοντα-απόψε-ποια-εί-1622889

Η πανσέληνος πραγματοποιείται στην 16.41 μοίρα του Λέοντα και σχηματίζει τετράγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό. Η διάθεσή μας είναι επαναστατική και θα πρέπει να σκεφτόμαστε διπλά ότι θέλουμε να κάνουμε.

Το τετράγωνο Αφροδίτης/Άρη την ίδια μέρα δημιουργεί προβλήματα, ανατροπές και αντιπαραθέσεις στις σχέσεις μας, αιφνίδιοι χωρισμοί και απογοητεύσεις είναι πιθανά σενάρια.

Το πάθος κυριαρχεί. Θα χρειαστεί και οι δυο πλευρές να είναι πρόθυμες να ακούσουν. Αν είμαστε εγκλωβισμένοι σε σχέσεις και συνεργασίες που μας καταπιέζουν, θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τις προοπτικές της ζωής μας.

Μπορεί να κινούμαστε εκκεντρικά και να προκαλούμε αντιδράσεις. Μπορεί να αποκαλυφθούν πράγματα που αγνοούσαμε και να ταράξουν την καθημερινότητά μας. Ακραία γεωφυσικά και μετεωρολογικά φαινόμενα είναι πιθανά.

Πανσέληνος σημαίνει το κλείσιμο ενός κύκλου. Μέσα από κάποια γεγονότα, θα πάρουμε οριστικές αποφάσεις. Το Λιοντάρι είναι ένα ζώδιο δημιουργικό, περήφανο, εγωκεντρικό, είναι ένα παιδί γεμάτο χαρά και αυθορμητισμό και θέλει να είναι το κέντρο του κόσμου.

Κυβερνά τα παιδιά και η πανσέληνος αυτή μας δίνει την ευκαιρία να βρούμε το παιδί που κρύβουμε μέσα μας, να διασκεδάσουμε, να εκφραστούμε. Ζητάμε περισσότερη αγάπη και στοργή από αυτούς που αγαπάμε. Διεκδικούμε αυτό που μας αξίζει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ζήσουν απρόβλεπτες καταστάσεις; Επηρεάζονται οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, όσοι έχουν μοίρες από 14-18 σε πλανήτες στον Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει σπίτι, ακίνητα και οικογένεια, θα έχεις αλλαγές. Απρόβλεπτες καταστάσεις μπορεί να προκύψουν. Θα γίνουν κάποιες αποκαλύψεις και θα κληθείς να πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Θα βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και θυμός. Προσοχή με συναδέλφους και ανώτερα πρόσωπα που μπορεί να σε φέρουν στα όριά σου. Αλλαγές επίσης μπορεί να προκύψουν και σε καριέρα. Μπορεί να χρειαστεί να φροντίσεις ένα οικείο πρόσωπο ή μπορεί να μετακομίσεις.

ΛΕΩΝ

Αλλαγές, ανατροπές και αποκαλύψεις θα έχεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Θα γίνουν ξεκαθαρίσματα και θα βγεις από τα ρούχα σου. Θα μάθεις κάποια κρυμμένα μυστικά που θα σε απογοητεύσουν και θα δώσεις τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες χωρίς πολλές κουβέντες. Μπορεί πάλι να αποκαλυφθεί μία κρυφή σχέση σου και να βρεθείς σε δύσκολη θέση. Θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα τραβήξεις το δρόμο σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος αυτή φέρνει ξαφνικές εξελίξεις σε καριέρα. Θα πιεστείς και θα πρέπει να ελέγξεις τα νεύρα σου για να αποφύγεις εντάσεις με συναδέλφους και ανώτερα πρόσωπα. Μην παίζεις παιχνίδια εξουσίας γιατί θα εκτεθείς. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να κάνεις αλλαγές στο χώρο σου, να μετακομίσεις ή μπορεί να προκύψουν θέματα με ένα ακίνητο. Γκρίνια και εντάσεις στην οικογενειακή σου ζωή είναι πιθανά. Μείνε ψύχραιμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις, συνεργασίες, γάμο. Θα κληθείς να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον. θα γίνουν αλλαγές στις σχέσεις σου και θα κάνεις μια νέα αρχή. Το κλίμα είναι φορτισμένο, θα βγουν στην επιφάνεια κρυφές καταστάσεις. Μπορεί να μπεις σε διλήμματα για την πορεία μιας σχέσης ή συνεργασίας. Βάλε προτεραιότητες και μείνε μακριά από τοξικές καταστάσεις.

Πως θα επηρεαστούν τα υπόλοιπα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Η ερωτική σου ζωή απογειώνεται. Φλερτάρεις, διασκεδάζεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάνεις συζητήσεις και κοντινά ταξίδια για να βγεις από τη ρουτίνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βελτίωσε την οικονομική σου κατάσταση, βρες νέες πηγές εσόδων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άκου τη διαίσθησή σου, τα όνειρά σου είναι προφητικά. Βρες την ψυχική σου ισορροπία.

ΖΥΓΟΣ

Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Βγες με φίλους και πραγματοποίησε τους στόχους σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ταξίδεψε, ζήσε την περιπέτεια, άλλαξε τη φιλοσοφία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λύσε διαφορές σε ερωτικό και οικονομικό επίπεδο. Μια νέα σεξουαλική σχέση είναι πιθανή.

ΙΧΘΥΕΣ

Επηρεάζονται υγεία, εργασία, καθημερινότητα. Ξεκουράσου.

missbloom.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook