Πάνος Νάτσης: Αυτόπτης μάρτυρας ανατρέπει τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου

πάνος-νάτσης-αυτόπτης-μάρτυρας-ανατρ-1367733

Μία ημέρα μετά το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης, ένας αυτόπτης μάρτυρας έρχεται να ανατρέψει τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το δυστύχημα στο Μεταξουργείο.

Το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον 31χρονο ηθοποιό έγινε στις 6.45 το πρωί του Σαββάτου (29.01.2022), όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε ο ηθοποιός, συγκρούστηκε με φορτηγό, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο Μεταξουργείο. Το φορτηγό κατέβαινε την οδό Δεληγιώργη και ο Πάνος Νάτσης την οδό Κεραμεικού.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για παραβίαση stop. Ωστόσο, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο Πάνος Νάτσης είδε το stop την τελευταία στιγμή, πάτησε φρένο, αλλά η μηχανή γλίστρησε, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου και στη συνέχεια έπεσε στην αριστερή πλευρά του φορτηγού. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Ο οδηγός του φορτηγού παρέμεινε στο σημείο και συνελήφθη από την Τροχαία, που τον οδήγησε στον “Ερυθρό Σταυρό” για αλκοτέστ. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκε ένα κράνος, που -μέχρι στιγμής- δεν έχει γίνει γνωστό αν το φορούσε ο Πάνος Νάτσης ή απλώς το είχε μαζί του.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook