Πάνω από 18 ομάδες, νέα άρματα και πολλές εκπλήξεις στο Χανιώτικο Καρναβάλι 2020

πάνω-από-18-ομάδες-νέα-άρματα-και-πολλές-822170

Κάλεσμα χαράς και κεφιού στις καρναβαλικές εκδηλώσεις των Χανίων απηύθυναν την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που δόθηκε στο Δημαρχείο Χανίων οι διοργανωτές και φορείς της εκδήλωσης, που για 28η χρονιά περιμένει όλους τους Χανιώτες με πάνω από 18 καρναβαλικές ομάδες, καινούρια άρματα και πολλές  εκπλήξεις και δραστηριότητες στα Χανιά και στη Σούδα.

Φέτος η αυλαία του πλούσιου καρναβαλικού προγράμματος θα ανοίξει την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 18.00 στη Σούδα με εκδηλώσεις, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου θα γίνει η μεγάλη παρέλαση στη Σούδα και η αυλαία του Καρναβαλιού θα πέσει το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου με μεγάλη παρέλαση από το 1ο Γυμνάσιο, απ’ όπου όλες οι καρναβαλικές ομάδες θα κατέβουν, καιρού επιτρέποντος, στο Γυαλί Τζαμισί, όπου θα ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις με το κάψιμο του Βασιλιά Καρναβαλιού.

«Ο Δήμος Χανίων σας καλεί και φέτος να γιορτάσουμε μαζί το Καρναβάλι, τις Απόκριες μια γιορτή χαράς και ξεγνοιασιάς για μικρούς και μεγάλους. Οι γιορτές του Δήμου Χανίων, απλώνονται σε όλη την έκταση του Δήμου, στις περιαστικές περιοχές, στις γειτονιές του εμπορικού κέντρου, στο κέντρο της πόλης, αλλά κορωνίδα βέβαια είναι η αγαπημένη μας Σούδα. Ο Δήμος Χανίων σας καλεί να αγκαλιάσουμε το Καρναβάλι 2020 στο Δήμο Χανίων και να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις, γιατί οι εκδηλώσεις συμπληρώνονται καθημερινά » τόνισε ο Γιάννης Γιαννακάκης Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού του Δήμου Χανίων. Εκ μέρους της Περιφέρειας Κρήτης και της Αντιπεριφέρειας Χανιών ο Περιφερειακός σύμβουλος, Κώστας Γύπαρης δήλωσε ότι «συμμετέχουμε σε αυτή τη σημαντική γιορτή και καλούμε όλους τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες να συμμετάσχουν.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Αντιδήμαρχου Πρασίνου και Καθαριότητας Χανίων, Μιχάλη Τσουπάκη, ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε όλους τους Χανιώτες «να περάσουμε όμορφα στις γιορτές που διοργανώνονται στη Σούδα και στα Χανιά».Τέλος ο πρόεδρος της Ένωσης Επιχειρηματιών Σούδας, Κολιακουδάκης Σταμάτης το Καρναβάλι φέτος, λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν με τα έργα ανάπλασης που είναι σε εξέλιξη στης πλατεία Σούδας, δεν θα γίνουν όλες οι εκδηλώσεις στην περιοχή μας, αλλά θα πάρουν έκταση και στον υπόλοιπο Δήμο Σούδας, κυρίως στο κέντρο. Το καρναβάλι της Σούδας είναι θεσμός και αποτελεί κομμάτι των κατοίκων της. Μοναδική προϋπόθεση συμμετοχής για τον κόσμο είναι το κέφι και η χαρούμενη διάθεση…» 

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook