Πανιώνιος: Από Γ’ Εθνική μέχρι ΕΠΣΑ – Προς διάλυση ύστερα από 130 χρόνια

πανιώνιος-από-γ-εθνική-μέχρι-επσα-π-1109201

Ολοταχώς για τη Γ’ Εθνική οδεύει ο Πανιώνιος, καθώς ο «Ιστορικός» βιώνει την χειρότερη περίοδο της εκατοντάχρονης και πλέον Ιστορίας του, λόγω της οικονομικής ασφυξίας στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα της Πλατείας.

Το βράδυ της Δευτέρας, ύστερα από σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της νεοσμυρνιώτικης ΠΑΕ, στην οποία έδωσαν το «παρών» οι Νίκος Ζαμάνης, Κυριάκος Σκούρας, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρης Μισαηλίδης κι εκπρόσωποι των οργανωμένων, αλλά απουσίαζε ο Χρήστος Δάρας συζητήθηκε το «αύριο» της ΠΑΕ, η οποία όπως όλα δείχνουν.. διαλύεται καθώς αποσύρεται από την SuperLeague2. Οι επενδυτές που αναμενόταν να δώσουν «οξυγόνο» δεν βρέθηκαν ποτέ, ενώ δεδομένη είναι η αποχώρηση από τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Ακόμη και η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι αβέβαιη καθώς θα πρέπει η ΕΠΟ να κάνει δεκτή την αίτηση του συλλόγου για να παίξει ο «Ιστορικός» στη Γ’ Εθνική, καθώς ήδη έχει γίνει η κλήρωση και έχουν σχηματιστεί οι όμιλοι του εν λόγω πρωταθλήματος.

Τη θέση του στην SuperLeague2 αναμένεται να καταλάβει ομάδα της Football League. Πιθανότατα η ομάδα αυτή θα είναι ο ΟΦ Ιεράπετρας. Εξάλλου, διέρρευσε πως υπάρχει και ban ύψους 170.000 ευρώ από την ΕΠΟ που επί της ουσίας μπλοκάρει τη μεταγραφική δραστηριότητα. Το κακό σενάριο, είναι να μην γίνει δεκτή από την ΕΠΟ ούτε η αίτηση για τη Γ’ Εθνική.

Σε αυτή την περίπτωση ο Πανιώνιος θα πρέπει να αγωνιστεί στην τελευταία κατηγορία των τοπικών πρωταθλημάτων. Δηλαδή στη Γ’ ΕΠΣΑ. Το χειρότερο όλων βέβαια, είναι να μην δηλώσει πουθενά συμμετοχή και να μην υπάρχει Πανιώνιος στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας ύστερα από 130 χρόνια Ιστορίας. Αναμένονται πλέον οι επίσημες ανακοινώσεις για το «αύριο» του συλλόγου, το οποίο προμηνύεται ζοφερό…

ethnos.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook