Πανικός για τον ύποπτο φάκελο στο Πανεπιστήμιο Κρήτης: Αποκλειστικές φωτογραφίες και video από την μεταφορά του

πανικός-για-τον-ύποπτο-φάκελο-στο-πανε-796719

Σκηνικό από ταινία… καταστροφής θυμίζει το προαύλιο του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο, όπου νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι σήμανε συναγερμός για ύποπτο φάκελο από την Ινδία.

Άμεσα, κινητοποιήθηκε όλος ο μηχανισμός ασφαλείας και μεγάλο κλιμάκιο της 3ης ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο ανέλαβε την ασφαλή απομάκρυνση του φακέλου και στην συνέχεια την μεταφορά του στην Αθήνα για τους απαραίτητους εργαστηριακούς ελέγχους.

Θυμίζουμε πως ανάλογη επιχείριση στήθηκε χθες και στα Χανιά για τον φάκελο που είχε σταλεί στο Πολυτεχνείο Κρήτης:

Χανιά | Ολόκληρη επιχείρηση στο Αστυνομικό Μέγαρο για τη μεταφορά του ύποπτου φακέλου | Photos + Video

Στο μεταξύ, σε συναγερμό εξακολουθούν να βρίσκονται οι διωκτικές αλλά και οι πανεπιστημιακές αρχές, καθώς αυξάνονται οι ύποπτοι φάκελοι με παραλήπτες πανεπιστημιακά ιδρύματα και αποστολέα από τις Ινδίες, οι οποίοι είναι πανομοιότυποι με αυτόν που περιείχε ύποπτη σκόνη και έφτασε την Τετάρτη στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στη Μυτιλήνη.

Δώδεκα φάκελοι, μαζί με αυτόν που προκάλεσε πανικό χτες στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στη Μυτιλήνη, έχουν εντοπιστεί συνολικά μέχρι στιγμής σε διάφορα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας, με παραλήπτες τους πρυτάνεις και με χώρα αποστολής την Ινδία.

zarpanews.gr

One thought on “Πανικός για τον ύποπτο φάκελο στο Πανεπιστήμιο Κρήτης: Αποκλειστικές φωτογραφίες και video από την μεταφορά του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook