Πανελλήνιες: Δυσκολεύτηκαν τα Χανιωτάκια στη Χημεία, απαιτητικά θέματα στην Οικονομία, ικανοποίηση στα Λατινικά | Photos

dav

Με απογοήτευση φαίνεται να πέφτει η αυλαία των Πανελλαδικών εξετάσεων 2019, σήμερα Παρασκευή καθώς οι υποψήφιοι που εξετάζονταν δυσκολεύτηκαν αρκετά στο μάθημα της Χημείας Προσανατολισμού, ενώ καλύτερα τα πήγαν σε Αρχές Οικονομικής Θεωρίας και Λατινικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ αναλυτικά τα θέματα και τις προτεινόμενες απαντήσεις από το φροντιστήριο “Μεθοδικό”

Πολλά και απαιτητικά χαρακτήρισε τα θέματα της Χημείας ο Γιάννης, που όμως για κάποιον που είχε διαβάσει, έγραφε.

“Πιστεύω έχω γράψει καλά, παρότι ήταν αρκετά τα θέματα, δεν πιάνω μάλλον τη σχολή του Λιμενικού που ήθελα αλλά θα δείξει με την ανακοίνωση των βάσεων.”

Στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Α.Ο.Θ.) οι μαθητές χαρακτήρισαν τα θέματα απαιτητικά και “για καλά διαβασμένους”.

Ο Νίκος είπε ότι ήταν αρκετά δύσκολα αλλά για όποιον είχε προετοιμαστεί μπορούσε να γράψει καλά.“Έγραψα αρκετά καλά και για όποιον είχε διαβάσει έγραφε πολύ καλά. Είμαι σίγουρη ότι περνάω στη σχολή που θέλω, στη Διοίκηση Τουριστικών επιχειρήσεων”, ανέφερε η Ντέμυ σχετικά με το μάθημα του ΑΟΘ.

Ο Κοσμάς βγήκε ικανοποιημένος από το σχολείο μετά την εξέταση στην Οικονομία: “Τα θέματα ήταν μέτρια προς δύσκολα, ήθελε προσοχή. Θεωρώ ότι έγραψα πάνω από αυτό που ήθελα, οπότε είμαι ευχαριστημένος”.Ο Διαμαντής έδωσε Λατινικά και εμφανίστηκε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και τα θέματα που του ζητήθηκαν: “Έγραψα καλά, ήταν σχετικά εύκολα τα θέματα ακόμα και για κάποιον που δεν είχε προετοιμαστεί καλά.”

“Τα θέματα ήταν απλά και είχαμε προετοιμαστεί γι’αυτά. Έγραψα σχετικά καλά και παρόλο που θεωρείται ένα πολύ εύκολο μάθημα, θέλουν πολύ σκέψη.”, είπε η Άννα-Μαρία

Το φινάλε για τις Πανελλαδικές εξετάσεις θα δοθεί την ερχόμενη Τρίτη 18 Ιουνίου με το μάθημα της Βιολογίας (μάθημα Γενικής Παιδείας και προσανατολισμού Θετικών Σπουδών).

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων, από τις 21 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ