Πανελλήνιες 2023: 53χρονη μητέρα διαγωνίζεται στις εξετάσεις – «Ήρθε η ώρα να εκπληρώσω και το δικό μου όνειρο» | Video

πανελλήνιες-2023-53χρονη-μητέρα-διαγωνίζε-1704853

Το όνειρο της πραγματικότητα επιχειρεί να κάνει φέτος μια 53χρονη που δίνει Πανελλήνιες Εξετάσεις 35 χρόνια έπειτα από την αποφοίτηση της από το Λύκειο.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1, η κ. Άννα Μοναστηριώτη τελείωσε Επαγγελματικό Λύκειο και ακολούθησε τον δρόμο της λογιστικής, ενώ τελευταία εργάζεται σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Η κ. Μοναστηριώτη πάντα ήθελε να σπουδάσει Ψυχολογία στο ΑΠΘ και πιστεύει πως ήρθε η στιγμή, αφού ήδη τα δυο της παιδιά έχουν αποφοιτήσει από τις σχολές τους και έχουν χαράξει τους δικούς τους δρόμους.

«Πάντα ήθελα να σπουδάσω Ψυχολογία και ήταν το όνειρο μου αλλά είχα πάει τότε σε ΕΠΑΛ, σπούδασα λογιστική, ασχολήθηκα με άλλα πράγματα κι έκανα οικογένεια. Τώρα που τα παιδιά μεγάλωσαν αισθάνθηκα ότι ήρθε η ώρα να εκπληρώσω και το δικό μου όνειρο», είπε η 53χρονη μητέρα.

Και στη συνέχεια προσέθεσε ότι «Με ενθάρρυναν πάρα πολύ τα κορίτσια. Με στήριξαν και μου είπαν ότι αποτελώ πρότυπο για εκείνες και μου είπαν ότι ο καθένας μπορεί να καταφέρει αυτό που θέλει και ότι ποτέ δεν είναι αργά να εκπληρώσεις τους στόχους σου».

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook