Πανελλήνιες 2020: Βατά αλλά… μπόλικα τα σημερινά θέματα της Φυσικής

Τα… τελευταία λεπτά αποχώρησε από τις εξεταστικές αίθουσες η πλειοψηφία των μαθητών που εξετάζονταν σήμερα στη Φυσική, αφού, ομολογουμένως, ο όγκος των ερωτήσεων ήταν αρκετά απαιτητικός.

Αυτή ήταν η εικόνα και στο 2ο Γενικό Λύκειο Χανίων, με τους υποψήφιους για την τριτοβάθμια εκπαίδευση να θεωρούν μεν βάτα τα σημερινά θέματα, να εξαντλούν ωστόσο το διαθέσιμο χρονικό περιθώριο για να τα απαντήσουν.Σχετικά πολλά σε ποσότητα βρήκε τα θέματα ο Γιώργος Κότσαρης, που θέλει να περάσει στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο, όχι όμως τόσο δύσκολα: «Πάντως, ήταν ικανά να αγχώσουν και να πανικοβάλλουν έναν υποψήφιο, αφού σε μερικά ζητήματα, η εκφώνηση ήταν… μεγαλύτερη από τις απαντήσεις, ενώ κάποια ήταν για πολύ καλά διαβασμένους.»Ο Κριστιάν Αβντίας, θεώρησε βατά τα θέματα, με κάποια από αυτά να απαιτούν περισσότερη σκέψη, ξεχωρίζοντας το γεγονός οτι δόθηκε έμφαση στο καινούριο κεφάλαιο της ύλης. Όμως, κάποιος καλά προετοιμασμένος θα μπορούσε να γράψει καλά.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Λαμπρινάκης, που θέλει να μπει σε σχολή υπολογιστών στο Ηράκλειο, ξεχώρισε κάποιες δυσκολίες στα ζητήματα, αφού δεν ήταν τόσο ξεκάθαρα, όμως γενικά πιστεύει σε ένα καλό αποτέλεσμα από το γραπτό του.Βατά και αναμενόμενα βρήκε τα θέματα ακόμη ένα υποψήφιος που δοκιμάστηκε στη Φυσική, με στόχο τη σχολή Πολιτικών Μηχανικών της Θεσσαλονίκης, με συγκεκριμένα ερωτήματα, ωστόσο, να θεωρεί οτι προορίζονται για καλά προετοιμασμένους μαθητές.

zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Δευτέρα, το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων, με την σημερινή ημέρα να χαρακτηρίζεται από τον όγκο τ…, με τους μαθητές ωστόσο, να είναι ικανοποιημένοι από […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ