Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα σε Βιολογία και Κοινωνιολογία

πανελλήνιες-2020-τα-θέματα-σε-βιολογία-κα-1037123

Στο μάθημα της Βιολογίας και της Κοινωνιολογίας εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2020, στην τρίτη κατά σειρά ημέρα της εξέτασής τους.

Οι εξετάσεις των Πανελληνίων 2020 για τα ΓΕΛ συνεχίστηκαν σήμερα με μαθήματα κατεύθυνσης.

Οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2020 της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας με το νέο σύστημα εξετάστηκαν στη Βιολογία, ενώ στη Βιολογία εξετάστηκαν και οι υποψήφιοι με το παλαιό σύστημα (Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού).

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα της Βιολογίας (νέο σύστημα)

Δείτε τα θέματα της Βιολογίας στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων με το νέο σύστημα στις Πανελλήνιες 2020.

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα στην Κοινωνιολογία -Νέο σύστημα

Την ίδια ώρα οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2020 της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών εξετάστηκαν στο μάθημα της Κοινωνιολογίας.

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα στη Βιολογία Γενικής Παιδείας (παλαιό σύστημα, ημερήσια ΓΕΛ)

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα στη Βιολογία Γενικής Παιδείας (παλαιό σύστημα, εσπερινά ΓΕΛ)

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα της Βιολογίας Προσανατολισμού (παλαιό σύστημα, ημερήσια ΓΕΛ)

Τα θέματα της Βιολογίας Προσανατολισμού των φετινών Πανελλήνιων Εξετάσεων για τους υποψήφιους των Γενικών Ημερήσιων Λυκείων με το παλαιό σύστημα.

Τα θέματα της Βιολογίας Προσανατολισμού των φετινών Πανελλήνιων Εξετάσεων για τους υποψήφιους των Γενικών Εσπερινών Λυκείων με το παλαιό σύστημα.

Η «πρεμιέρα» για τους υποψηφίους των ΓΕΛ είχε γίνει με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας (δείτε τις απαντήσεις στα θέματα εδώ), ενώ ακολούθησαν τα Αρχαία και τα Μαθηματικά (οι απαντήσεις στα θέματα εδώ), ανάλογα με την Ομάδα Προσανατολισμού.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook