Πανελλήνιες 2020: Ικανοποίηση για τα… εύκολα θέματα από τους μαθητές ΕΠΑΛ των Χανίων

Με αισιοδοξία για ένα καλό βαθμό βγήκαν από τις εξεταστικές αίθουσες του 1ου ΕΠΑΛ Χανίων οι μαθητές που εξετάζονταν σήμερα, Τρίτη, στο μάθημα των Νέων Ελληνικών.

Όπως έγινε αντίστοιχα και με τα Γενικά Λύκεια, το θέμα ανάπτυξης στο ζήτημα της έκθεσης κάθε άλλο παρά αναμενόμενο ήταν, αφού οι υποψήφιοι για την Τριτοβάθμια εκπαίδευση κλήθηκαν να τοποθετηθούν για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και την αναγκαιότητα της προστασίας του.«Μια χαρά» βρήκε τα θέματα ο Μπεν, που θέλει να περάσει στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού, και ο οποίος διαπίστωσε οτι η πλειοψηφία των συμμαθητών του έγραψε αρκετά καλά.«Διάβαζα όλο το χρόνο και δεν αντιμετώπισα κάποια δυσκολία, είχαμε κάνει προετοιμασία και είχα διδαχθεί το συγκεκριμένο αντικείμενο», σχολίασε ο Αντώνης Παπαδοκοκολάκης, που θέλει να περάσει τοπογράφος.

«Τα θέματα ήταν απλά, βατά και εύκολα για τους περισσότερους», τόνισε η Βασιλική Κώστα, που στοχεύει σε σχολή πληροφορικής.

Δεν βρήκε δύσκολα τα θέματα η Σοφία Δασκαλογιάννη, που επιδιώκει να μπει στη σχολή νηπιαγωγών, και έκρινε οτι ακόμα κι ένας μαθητής που δεν ήταν ιδιαίτερα προετοιμασμένος θα μπορούσε να γράψει ικανοποιητικά.Αρκετά εύκολα σε σχέση με αυτά που περίμενε, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο επιπλέον χρόνος διαβάσματος λόγω της καραντίνας. Βασίλης Γιαννούτσος που θέλει να περάσει στη σχολή Εμποροπλοιάρχων.zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ