Πανελλήνιες 2020: Αυτός είναι ο πιο «φευγάτος» υποψήφιος που έγινε viral | Video

πανελλήνιες-2020-αυτός-είναι-ο-πιο-φευγά-1058772

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις κάθε χρόνο είναι μία ψυχοφθόρα διαδικασία για χιλιάδες υποψηφίους. Το άγχος και η αγωνία καταλαμβάνει αρκετούς μαθητές, καθώς θέλουν να γράψουν καλά, ώστε να μπορέσουν να περάσουν στις σχολές που επιθυμούν.

Βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Υπάρχουν και εκείνοι που νοιάζονται ελάχιστα για τις πανελλήνιες και πηγαίνουν στις εξετάσεις απλά για να περάσουν την τάξη και αν μπουν και σε κάποια σχολή, έχει καλώς.

Κάθε χρόνο υποψήφιοι των Πανελληνίων μιλάνε στις τηλεοπτικές κάμερες για τα θέματα που έπεσαν στα μαθήματα και γενικά για την όλη διαδικασία. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον 17χρονο από τις εξετάσεις του -μακρινού- 1997 που μιλούσε για πανωλεθρία μετά το μάθημα της Ιστορίας.

Μπορεί να είμαστε ακόμα στην τρίτη ημέρα των φετινών εξετάσεων, αλλά βρήκαμε τον πιο χαλαρό και τον πιο cool υποψήφιο της φετινής χρονιάς, μπορεί και των τελευταίων ετών.

Μετά το πρώτο εξεταζόμενο μάθημα στα ΕΠΑΛ, ο συγκεκριμένος υποψήφιος από την Καλαμάτα μίλησε στις κάμερες. «Γλώσσα δίναμε» είπε αναφερόμενο στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Σε ερώτηση σε ποια σχολή θέλει να περάσει απάντησε «εδώ πέρα στην Καλαμάτα αν πάνε όλα καλά», χωρίς να ξεκαθαρίζει σε ποιο τμήμα.

Όμως τα καλύτερα τα κράτησε για το τέλος. Ερωτώμενος που σταμάτησε η ύλη των φετινών μαθημάτων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο υποψήφιος απάντησε «σάμπως πρόσεχα;», ενώ φάνηκε να μην είναι σίγουρος τι μάθημα δίνει τις επόμενες ημέρες. «Νομίζω μαθηματικά» είπε χαρακτηριστικά.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook