Πανελλήνια διάκριση για φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Κρήτης – Θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Ευρώπη

πανελλήνια-διάκριση-για-φοιτήτρια-το-1386076

Η Χρυσούλα Αϊβαλιώτη, διακρίθηκε στον «Εθνικό Διαγωνισμό Καλύτερης Διπλωματικής-Μεταπτυχιακής Εργασίας στον τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας της Συμπυκνωμένης Ύλης και των Υλικών”.

Έκανε την αρχή από το Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης και στη συνέχεια «ερωτεύτηκε» το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών.

Το μεταπτυχιακό της στο ΤΕΤΥ της χάρισε μία διάκριση στον «Εθνικό Διαγωνισμό Καλύτερης Διπλωματικής-Μεταπτυχιακής Εργασίας στον τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας της Συμπυκνωμένης Ύλης και των Υλικών» για το έτος 2021.

Η Χρυσούλα Αϊβαλιώτη, η οποία είναι από το Ηράκλειο, θα έχει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει την ΕΕΕΤΣΥ στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό που θα διεξαχθεί από τη FEMS τον ερχόμενο Ιούλιο στην Coimbra της Πορτογαλίας.

Η ίδια αναφέρει «κατά την διάρκεια των σπουδών μου ανακάλυψα ότι το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών είναι ένα εξαίρετο Τμήμα καθώς παρέχει βασικές γνώσεις για κάποιον που ξεκινάει τώρα το ταξίδι του στον κόσμο της επιστήμης και ιδιαίτερα των υλικών. Για τον λόγο αυτό επέλεξα το ΤΕΤΥ για το επόμενο βήμα των σπουδών μου. Από την πρώτη στιγμή με εντυπωσίασε η στάση των καθηγητών απέναντι στους φοιτητές: Άρτια καταρτισμένοι και συγχρόνως προσιτοί και πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν».

Όπως λέει, θέλει να συνεχίσει πάνω στην έρευνα των φωτοβολταικών. «Θα ήθελα το επόμενο στάδιο των σπουδών μου, το διδακτορικό μου δηλαδή, να είναι σε ένα πανεπιστήμιο στο εξωτερικό. Πιστεύω ότι αυτό θα δώσει μια άλλη ώθηση στην επαγγελματική μου εξέλιξη».

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook