Πανελλαδικές 2020: Αισιόδοξοι για καλό βαθμό στην έκθεση οι μαθητές ΕΠΑΛ στο «Μεθοδικό»

πανελλαδικές-2020-αισιόδοξοι-για-καλό-βα-1057906

Ικανοποίηση και αισιοδοξία στο φροντιστήριο Μεθοδικό, στην σημερινή πρεμιέρα των πανελλαδικών εξετάσεων για τους μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων.

Πρώτο μάθημα η έκθεση, με τους μαθητές να σπεύδουν αμέσως μετά την εξέταση στο φροντιστήριο για να δουν μαζί με τις φιλολόγους τους πως κινήθηκε η απόδοσή τους και να υπολογίσουν, όσο γίνεται, τον τελικό τους βαθμό.

Κοινή ομολογία των φιλολόγων οτι το ζήτημα που τέθηκε φέτος και αφορούσε το νερό ήταν αρκετά πιο εύκολο από το περσινό που ήταν σχετικό με την τέχνη. Παράλληλα, όπως σχολίασαν, το μη λογοτεχνικό κείμενο ήταν κατανοητό, ενώ δεν υπήρχε περίληψη όπως άλλες φορές, αλλά μία ερώτηση κατανόησης για την οποία, βεβαίως, έπρεπε να ανατρέξουν στο κείμενο.:

Το κείμενο ασχολούνταν με την καθιέρωση της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού, με τις ερωτήσεις να είναι βατές, το ζήτημα της έκθεσης αρκετά ξεκάθαρο, ζητώντας κοινωνικό πλαίσιο ομιλίας, κάτι που είχαμε δουλέψει κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Όσον αφορά το λογοτεχνικό κείμενο, ήταν και αυτό αρκετά κατανοητό με σχετικά αναμενόμενες ερωτήσεις. Κάποιος που είχε διαβάσει την θεματική ενότητα του φυσικού περιβάλλοντος, την οποία έχουμε θίξει, θα μπορούσε να πάρει έναν αρκετά καλό βαθμό.»

Ικανοποιημένες και οι μαθήτριες του φροντιστηρίου, οι οποίες βρήκαν τα θέματα αρκετά πιο εύκολα από αυτό που περίμεναν, αφού, όπως σχολίασαν χαρακτηριστικά, δεδομένων των ασκήσεων και των εκθέσεων με τις οποίες είχαν ασχοληθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, οι εξετάσεις στην έκθεση αποδείχθηκαν αρκετά εύκολες.

Αυτές είναι οι απαντήσεις στα σημερινά θέματα

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook