Παναθηναϊκός: Θα δώσει έως και 2 εκατ. ευρώ για μεταγραφές που θα κάνουν τη διαφορά

Έχοντας προσπεράσει πλέον τα μισά της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και με την «αγορά» ανοικτή για 13 μέρες ακόμη, ο Παναθηναϊκός είναι μία απ’ τις λιγοστές ομάδες της Super League, που δεν έχει κάνει ακόμη κάποια μεταγραφική κίνηση. Τούτο, ωστόσο, δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξει ενίσχυση.

Τουναντίον μάλιστα, όλες οι μεταγραφές του Ιανουαρίου περνούν από… κόσκινο, τόσο απ’ το τμήμα σκάουτινγκ, όσο κι από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος θα έχει και τον τελευταίο λόγο και γι’ αυτό έχουν αργήσει οι κινήσεις του «τριφυλλιού».

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Σέρβος τεχνικός και οι «πράσινοι» θέλουν να είναι πολύ προσεκτικοί στις επιλογές που θα γίνουν στην αριστερή πλευρά της άμυνας, στη μεσαία γραμμή (και υπό προϋποθέσεις στην επίθεση), καθώς οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν δεν θα είναι «συμπληρώματα» του ρόστερ, αλλά παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.

Επ’ αυτού δε, υπάρχει πρόθεση να δοθούν έως και 2 εκατ. ευρώ στις «χειμερινές» μεταγραφές, εφόσον βρεθούν οι κατάλληλες περιπτώσεις κι αυτή η οδηγία έχει δοθεί κι από την πλευρά της ιδιοκτησίας σε όσους χειρίζονται το μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού.

 ertnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ