Παναθηναϊκός: Ψάχνει αντίδραση στο Μιλάνο

παναθηναϊκός-ψάχνει-αντίδραση-στο-μι-1144126

Το καλεντάρι της 12ης αγωνιστικής της EuroLeague έστειλε τον Παναθηναϊκό στο Μιλάνο για τον αποψινό (3/12, 21:45) αγώνα με την Αρμάνι, εκεί όπου οι «πράσινοι» θέλουν να βγάλουν αντίδραση έπειτα από την ήττα και την απογοητευτική εμφάνιση στη Λυών.

Οι «πράσινοι» πανηγύρισαν για πρώτη και… τελευταία φορά μακριά από το ΟΑΚΑ στο ματς της πρεμιέρας κόντρα τη Χίμκι. Έκτοτε μέτρησαν δυο νίκες και επτά ήττες ενώ προέρχονται από τη συντριβή από τη Βιλερμπάν, με τον Λεωνίδα Κασελάκη να υπενθυμίζει πως «το ζητούμενο στην EuroLeague είναι να έχεις κοντή μνήμη».

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν καλείται να διορθώσει πολλά πράγματα σε σχέση με τον τελευταίο παιχνίδι του απέναντι στη Βιλερμπάν, με δεδομένο μάλιστα ότι το ματς με την Αρμάνι στο Mediolanum Forum χρίζει μεγάλων απαιτήσεων, ενέργειας και συγκέντρωσης για 40 λεπτά.

Το Μιλάνο είναι μια ομάδα με εξαιρετικό επιθετικό ταλέντο που διαθέτει παίκτες με τεράστια ποιότητα ενώ οι «πράσινοι» καλούνται να καλύψουν και το… χάντικαπ της κακής ψυχολογίας, αναγνωρίζοντας ότι θα πρέπει να κάνουν καλά τα απλά και βασικά πράγματα ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν κάτι καλό στην Ιταλία.

Εξάλλου ο Γιώργος Βόβορας παραδέχθηκε πως «ο Παναθηναϊκός πρέπει να περάσει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο απέναντι σε μια ομάδα που διαθέτει από τους καλύτερους παίκτες στο pick-n-roll στη φετινή EuroLeague».

Παρεμπιπτόντως, η Αρμάνι φιγουράρει στην έκτη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 6-3.

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook