Παναθηναϊκός: Επίσημη πρόταση ανανέωσης στον Κουρμπέλη – Άμεσα η απάντηση του αρχηγού

παναθηναϊκός-επίσημη-πρόταση-ανανέω-1699712

Στη τελική ευθεία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ώστε να συνεχίσουν οι δύο πλευρές τη συνεργασία τους και τα επόμενα χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός που θέλει να διατηρήσει τον παίκτη στις τάξεις του κατέθεσε εδώ και λίγες ώρες νέα βελτιωμένη προσφορά για να συνεχιστεί η συνεργασία τους, ανεβάζοντας τις ετήσιες αποδοχές του. Πλέον ο Κουρμπέλης που φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από το εξωτερικό αναμένεται να απαντήσει άμεσα, καθώς δεν έχει τη διάθεση να γίνει σίριαλ η υπόθεση του, σεβόμενος τον Σύλλογο. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια είναι ο αρχηγός της ομάδας και έχει αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με τον οργανισμό του Παναθηναϊκού. Στη διοίκηση του τριφυλλιού εκτιμούν ότι έκαναν το καθήκον τους και περιμένουν τη θετική έκβαση της υπόθεσης, δηλαδή το πολυπόθητο “ναι” του μέσου από την Αρκαδία.

Ο διεθνής μέσος του τριφυλλιού φόρεσε τα πράσινα το 2016 σε μία δύσκολη εποχή για τον Σύλλογο και τα χρόνια που ακολούθησαν ήταν πολύτιμος για τον Παναθηναϊκό. Κανείς δεν ξεχνάει άλλωστε ότι είχε προτάσεις από τους εγχώριους ανταγωνιστές τα προηγούμενα χρόνια, αλλά έμεινε πιστός στην ομάδα

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook