Παναθηναϊκός: Έπεσαν οι υπογραφές για το Βοτανικό – Έτοιμο μέσα σε 36 μήνες το γήπεδο

παναθηναϊκός-έπεσαν-οι-υπογραφές-για-1695495

Ο Παναθηναϊκός από σήμερα αρχίζει να μετράει αντίστροφα 36 μήνες. Μέσα στο διάστημα αυτό αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η ανέγερση του γηπέδου του, στον Βοτανικό, να έχει το «κλειδί» του και να προετοιμάζεται για την χρήση του.

Σήμερα, στις 18:30 στο δημαρχείο έπεσαν υπογραφές στις τελικές συμβάσεις του έργου, ανάμεσα στον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και της κοινοπραξίας των κατασκευαστικών εταιρειών, κάτι που πλέον σημαίνει ότι μπορούν να αρχίσουν τα έργα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Σε 36 μήνες ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει το πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας.

Με την υπογραφή της σημερινής τελικής σύμβασης για την κατασκευή του έργου, αρχίζει να μετράει αντίστροφα η προθεσμία για την παράδοσή του. Κατ’ επέκταση, αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ιστορίας του Παναθηναϊκού από το 1908 έως σήμερα.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εμπλεκόμενους που συνέβαλαν προκειμένου να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, και ιδιαίτερα τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τους υπουργούς Άδωνι Γεωργιάδη, Κώστα Σκρέκα και Θεόδωρο Σκυλακάκη και βέβαια το δήμαρχο της Αθήνας κ. Κώστα Μπακογιάννη».

Αλαφούζος: «Τεράστια μέρα, ο Παναθηναϊκός περνά στο επόμενο επίπεδο»

Πανευτυχής για την υπογραφή της σύμβασης Δήμου και τραπεζών για την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό εμφανίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος τονίζοντας πως με τη συγκεκριμένη εξέλιξη ο σύλλογος περνά στο επόμενο επίπεδο.

«Είναι μια τεράστια μέρα για τον Παναθηναϊκό, από το 1908 που άρχισε η ιστορία μας, για να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο. Τα φτιάχνουμε όλα και διορθώνεται μια πολύ μεγάλη αδικία πολλών ετών γιατί το γήπεδο έπρεπε να είχε γίνει χρόνια πριν. Ανυπομονούμε να είναι έτοιμο το γήπεδο και ευχαριστούμε τον δήμο, την κυβέρνηση και τους φορείς για τη συμβολή τους. Η πιο μεγάλη ομάδα της Αθήνας θα έχει το πιο μεγάλο και πιο όμορφο γήπεδο», τόνισε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μαλακατές: Ιστορική μέρα για Παναθηναϊκό – Σύντομα οι μελέτες για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη

Ως μια ιστορική ημέρα για όλο τον Σύλλογο χαρακτήρισε ο Τάκης Μαλακατές την σημερινή με την υπογραφή των τελικών συμβάσεων για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη έκανε γνωστό ότι σύντομα θα γίνουν γνωστές οι μελέτες για τις εγκαταστάσεις του.

«Μία ιστορική ημέρα σήμερα, ένα μεγάλο και πολύ σημαντικό έργο για τον Παναθηναϊκο μπαίνει στις… ράγες με τις υπογραφές. Είναι δεδομένο ότι στο τέλος των 36 μηνών ο Παναθηναϊκός θα έχει το μεγαλύτερο και το πιο σύγχρονο γήπεδο στην Ελλάδα», ανέφερε και πρόσθεσε: «Σύντομα θα είμαστε στη θέση να παρουσιάσουμε και τις μελέτες για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη που κανένα άλλο τέτοιο συγκρότημα δεν θα υπάρχει στην Ελλάδα», τόνισε για τα εγκαταστάσεις και πρόσθεσε για την Λεωφόρο…

«Στο τέλος θα έχουμε δικαιωθεί για την προσπάθεια. Είναι μονόδρομος. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται σύγχρονες και λειτουργικές εγκαταστάσεις. Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να τις έχουμε στη Λεωφόρο. Είναι σημάντικό που και η ΚΑΕ πια έχει το ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια. Όλος ο Παναθηναϊκός είναι σημαντικό που θα έχει τους δικούς τους χώρους», ανέφερε.

eleftherostypos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook