Παναγιώτης Σημανδηράκης: Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση για τον Δήμο Χανίων

παναγιώτης-σημανδηράκης-τι-δείχνει-ν-1193316

Πολιτικά κυρίαρχος στον Δήμο Χανίων, εμφανίζεται ο Παναγιώτης Σημανδηράκης στην πρώτη δημοσκόπηση της χρονιάς

Μεγάλα ποσοστά ικανοποίησης συγκεντρώνει ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, στην πρώτη δημοσκόπηση της χρονιάς από την GPO για την εφημερίδα Παραπολιτικά.

Ειδικότερα, το 63,3% των ερωτηθέντων στην ερώτηση «Πόσο ικανοποιημένος είστε από το έργο του Δημάρχου Χανίων» απάντησε «πολύ – αρκετά» έναντι 33,3% που απάντησε «λίγο – καθόλου».

Ανάλογο ποσοστό συγκεντρώνει και ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης, με ποσοστό 64,7% «πολύ – αρκετά ικανοποιημένοι» και 33,9% «λίγο – καθόλου ικανοποιημένοι».

Στον αντίποδα, περισσότερες αρνητικές παρά θετικές γνώμες εκφράζουν οι πολίτες για τους Δημάρχους Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό και Αγ. Νικολάου, Αντώνη Ζερβό.

Από το έργο του κ. Λαμπρινού, 46,3% των πολιτών απαντούν ότι είναι «πολύ – αρκετά ικανοποιημένοι» σε σχέση με 52,7% που απαντούν ότι είναι «λίγο ή καθόλου ικανοποιημένοι».

Από το έργο του κ. Ζερβού, 45,9% των πολιτών απαντούν ότι είναι «πολύ – αρκετά ικανοποιημένοι» σε σχέση με 48,5% που απαντούν ότι είναι «λίγο ή καθόλου ικανοποιημένοι».

zarpanews.gr

2 thoughts on “Παναγιώτης Σημανδηράκης: Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση για τον Δήμο Χανίων

  1. Είναι σαν τις δημοσκοπήσεις αυτού που δεν λέμε το όνομα πρωί-πρωί, να μας πάει καλά η μέρα. χαχαχα

    βρε σα ποιό μοιάζει, βρε ποιόν μου θυμίζει….

    Έτσι που λέτε, πείτε του παραγγελείες μπορεί να δίνει αφου πληρώνει τις δημοσκοπήσεις, στην κάλπη πείτε του δεν είναι το έτσι. Εκεί θα φανεί!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook