Παναγιώτης Σημανδηράκης: Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο ξεκίνησαν όλα, «Για τα Χανιά»…

παναγιώτης-σημανδηράκης-σαν-σήμερα-π-940523

Με νοσταλγία θυμήθηκε ο Παναγιώτης Σημανδηράκης τη σημερινή μέρα, 21 Οκτωβρίου, η οποία αποτελεί για τον ίδιο και την παράταξή του » Για τα Χανιά», ημερομηνία ορόσημο.

Αναλυτικά έγραψε:

«Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο έγινε η αρχή για την ομάδα μας, μια νέα αρχή «Για τα Χανιά». Στις 21 Οκτωβρίου 2018 ανακοινώσαμε την συμμετοχή μας στις Δημοτικές Εκλογές. Θυμάμαι σαν χθες εκείνη την ημέρα, θυμάμαι την αμέριστη στήριξη του κόσμου στο εγχείρημα, αλλά και την αισιοδοξία στα πρόσωπα της ομάδας μας. Από την αρχή ξέραμε ότι ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Γνωρίζαμε ότι θα υπάρχουν δυσκολίες, και μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που αντιμετώπισαν σκωπτικά το εγχείρημα.

Στην πορεία αποδείξαμε ότι με πίστη στο όραμα και στις δυνατότητες αυτής της ομάδας μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Συναντήσαμε εμπόδια, δυσκολίες, χαρήκαμε, στεναχωρηθήκαμε, μείναμε άγρυπνοι, αλλά η πίστη ότι μπορούμε να καταφέρουμε να φέρουμε μια νέα αντίληψη στον τόπο μας, δεν χάθηκε ούτε στιγμή.

Σήμερα λοιπόν, ένα χρόνο μετά, βρισκόμαστε στη θέση ευθύνης που μας εμπιστεύθηκαν οι πολίτες του Δήμου Χανίων. Με την ίδια πίστη, με την ίδια θέληση για αλλαγή, αλλά κυρίως με την πολιτική βούληση που απαιτείται για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας και να θέσουμε σε λειτουργία το σχέδιο μας με βάση τις προτεραιότητες που θέσαμε από την αρχή.

Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω όλους του υποψήφιους του συνδυασμού μας «Για τα Χανιά», όλους όσους συνεισέφεραν, όλους όσους δούλεψαν και όλους όσους πίστεψαν σε αυτήν την ομάδα. Μια ομάδα με πολλές και διαφορετικές αναφορές, που όμως απέκτησε συνοχή χάρη στην ανιδιοτέλεια και την αγάπη όλων για τον τόπο μας. #giatachania»

One thought on “Παναγιώτης Σημανδηράκης: Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο ξεκίνησαν όλα, «Για τα Χανιά»…

  1. Κάτι άλλο, εκτός από το να αυτο-ανεφέρεται; εκτός από το να ασχολείται με την παράταξή του και τον εαυτό του; Και δεν αναφέρομαι στο τι κάνει για την πόλη που είναι η ουσία και μπορεί να κάνει δουλειά. αναφέρομαι στην επικοινωνία που επιλέγει να έχει στα κοινωνικά μέσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook