Παναγιώτης Σημανδηράκης: Καμία είσοδος – έξοδος για παρκινγκ και ανάπλαση του δρόμου στο 5ο Γυμνάσιο και στο 1ο Λύκειο | Video + Photos

παναγιώτης-σημανδηράκης-καμία-είσοδ-1234334

Καμία είσοδος – έξοδος για παρκινγκ στους δρόμους και ανάπλαση σε όλο το τμήμα του δρόμου πού διασχίζει της εισόδους των 5ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου, ανακοίνωσε το πρωί σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, ο δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης, ικανοποιώντας τα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος Χανίων που επισκέφθηκε τα δύο σχολεία το πρωί για να συνομιλήσει με μαθητές, καθηγητές και γονείς, για το σκοπό αυτό θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες ανάπλασης για να γίνει όπως είπε χαρακτηριστικά ο καλύτερος πεζόδρομος των Χανίων.

Μάλιστα ο κ. Σημανδηράκης είπε πως ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είχε την λογική να έχει καλές σχέσεις με την τοπική κοινωνία και έλαβε υπόψη του τις διαμαρτυρίες της εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων.

Η νέα εξέλιξη όπως ήταν αναμενόμενο άφησε ικανοποιημένη την εκπαιδευτική κοινότητα που ευχαρίστησε τον κ. Σημανδηράκη, επισημαίνοντας πως η δημοτική αρχή έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook