Παναγιώτης Σημανδηράκης: Είμαστε μια καινούργια αυτοδιοικητική πρόταση, δεν έχουμε στηριχθεί σε μεταγραφές

παναγιώτης-σημανδηράκης-είμαστε-μια-865383

Με τον υποψήφιο Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη συνεχίζονται οι προεκλογικές εκπομπές του zarpanews.gr. O Δημήτρης Παππάς συνάντησε τον επικεφαλής της παράταξης «Για τα Χανιά» νωρίς το πρωί του Σαββάτου, στο Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας, κατά την διάρκεια της προπόνησης κωπηλασίας, ανάμεσα στα παιδιά και τους προπονητές τους.

Σε μια κουβέντα εφ΄όλης της ύλης, ο κ. Σημανδηράκης ξετυλίγει λεπτομέρειες από την μέχρι τώρα πορεία του και ξεκαθαρίζει: «Δεν κατεβαίνω σαν Κισσαμίτης στα Χανιά, κατεβαίνω σαν ένας άνθρωπος που από επιλογή ζει και δραστηριοποιείται στον δήμο Χανίων τα τελευταία 10 χρόνια. (…)

Δεν είμαστε μία προσωποπαγής κίνηση που δεν δίνουμε και μεγάλη σημασία στα μέλη της ομάδας. Δεν λέω «έλα μωρέ, θα πάρω κι εκείνον, θα πάρω και τον άλλον», ενώ τόνισε ότι οι παραπολιτικές συζητήσεις υπάρχουν κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής εκστρατείας «δεν μπορεί όμως να είναι η ουσία των πραγμάτων.

Η ουσία είναι να υπάρχει αξιολόγηση σε επίπεδο προγράμματος, προσόντων ομάδας και των μελών που την αποτελούν. Είμαστε μια καινούργια αυτοδιοικητική πρόταση, δεν έχουμε στηριχθεί σε κάποιο απομεινάρι από προηγούμενες κινήσεις, δεν έχουμε στηριχθεί σε μεταγραφές. Εχουμε στηριχθεί σε ανθρώπους που είναι στα κοινά»

Η κουβέντα συνεχίστηκε στην λαϊκή αγορά του Σαββάτου, όπου ο κ. Σημανδηράκης συνομίλησε με τον κόσμο. Το στοίχημα είναι να αισθανθεί ο κόσμος ότι η Δημοτική Αρχή είναι δικό του θέμα. Αυτόν αφορά το ποιος θα εκλεγεί και να αισθάνεται περηφάνια για αυτόν που τον εκπροσωπεί» είπε μεταξύ άλλων. Να επιλέξει ο κόσμος τους πιο άξιους και τους πιο ικανούς από κάθε συνδυασμό. Η επιλογή που έχει είναι η απάντηση στα προβλήματα που υπάρχουν(..).

Δεν είμαστε μόνο για τους μεγάλους στρατηγικούς σχεδιασμούς αλλά για να αισθάνεται ο πολίτης ότι ο Δήμος είναι δίπλα του. Είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι που μπορούν να αλλάξουν τις αντιλήψεις οι οποίες δεν έχουν να κάνουν με το νέο και το παλιό. Οι Χανιώτες να αξιολογήσουν τα πρόσωπα που έχουν και τη γνώση και το εσωτερικό κίνητρο να προσφέρουν και να αλλάξουν τα πράγματα και όχι τον συγγενή και τον σύντεκνο.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook