Παναγιώτης Σημανδηράκης: Είμαστε έτοιμοι για την μεγαλύτερη διοργάνωση Santa Run στα Χανιά

παναγιώτης-σημανδηράκης-είμαστε-έτο-969893

Κάλεσμα σε όλους τους Χανιώτες, σε μικρούς και μεγάλους, να κοκκινίσουν τα Χανιά στις 26 Δεκεμβρίου, και να προσέλθουν μαζικά στο φετινό ένατο Santa Run, για να ενισχυθούν τα σωματεία της πόλης που έχουν ανάγκη, έκαναν σήμερα κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου οι διοργανωτές της μεγάλης φιλανθρωπικής γιορτής των Χανίων.

Όπως είπε ο δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης, είναι ευκαιρία η διοργάνωση του Santa Run να γίνει αφορμή για να αποτελέσουν τα Χανιά τα Χριστούγεννα προορισμό επισκεπτών.

Τόνισε πως μέσα «από διαδικασία σκληρής δουλειάς έχουμε μπει πια στην τελική ευθεία», για την μεγαλύτερη διοργάνωση Santa Run που έχουμε δει.

Τέλος κάλεσε μικρούς και μεγάλους να φορέσουν την κόκκινη στολή του Santa Run αλλά και να στείλουν ένα μήνυμα εθελοντισμού και προσφοράς για όλους τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφεριάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής είπε πως το Santa Run μας βάζει στη λογική του εθελοντισμού, ειδικά αυτές τις ημέρες και τέλος κάλεσε από την πλευρά του «τον κόσμο να βάλει την στολή και να βοηθήσει ιδρύματα του τόπου που βοηθούν μικρά παιδιά που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα.»

Με τη σειρά του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων κ. Ευτύχης Δαμιανάκης εκ μέρους όλων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου κάλεσε από την πλευρά του μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στην φετινή διοργανώσει.

Ανάλογο κάλεσμα απεύθυνε και ο εκπρόσωπος του ΕΒΕΧ κ. Νίκος Ηλιάκης, όπως και ο εκπρόσωπος του σωματείου Santa Run κ. Νεκτάριος Ξανθουδάκης.

Τέλος και οι εκπρόσωποι των ιδρυμάτων που στηρίζονται μέσα από την διοργάνωση του Santa Run, και ειδικότερα η κα Αρχόντισσα Αναστασάκη- Μαρκετάκη από τον «Ορίζοντα», η κα Δήμητρα Μηνά από το ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ο κ. Νίκος Τρίκας από το ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη και από την ΕΛΕΠΑΠ, η υπεύθυνη λειτουργίας του παραρτήματος Χανίων κα Μάγκυ Αρσενίδη.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook