Παναγιώτης Σημανδηράκης: Διεκδικούμε τον Δήμο Χανίων ενωμένοι, για να ξεπεράσουμε τα «κακώς κείμενα»

παναγιώτης-σημανδηράκης-διεκδικούμ-867541

Με χαμόγελα και αισιοδοξία για την επόμενη Κυριακή αντιμετώπισε το επιτελείο του Παναγιώτη Σημανδηράκη τα αποτελέσματα της κάλπης για τον Δήμο Χανίων, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη να είναι αυτός που αναδεικνύεται δεύτερος και θα διεκδικήσει τη δημαρχεία στον Β’ γύρο.

Ο κ. Σημανδηράκης εμφανίστηκε αισιόδοξος και συνάμα εγκρατής στις δηλώσεις του, όπου αφού ευχαρίστησε την ομάδα του και όσους βοήθησαν τη διαδρομή, κάλεσε το Χανιώτικο λαό να στηρίξει εκ νέου την επόμενη Κυριακή να αξιολογήσουν τις επιλογές τους και να στηρίξουν το συνδυασμό «Για τα Χανιά» με διάθεση ενότητας και συνεργασίας.

Μάλιστα όσον αφορά στη στήριξη που θα ζητήσει ο ένας εκ των δύο διεκδικητών του Δημαρχιακού θώκου, ο Παναγιώτης Σημανδηράκης δήλωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα έρθει σε επαφή με όλους τους επικεφαλής των υπόλοιπων δημοτικών συνδυασμών, ώστε να επιδιωχθεί η σύγκλιση και συνεργασία με όλες τις υγιείς πολιτικές δυνάμεις του συμβουλίου.

Δείτε τι δήλωσε ο Παναγιώτης Σημανδηράκης από το εκλογικό του κέντρο:

Οι δηλώσεις έγιναν παράλληλα και στη νοηματική γλώσσα με τη βοήθεια της διερμηνέα Κάλλι Ρουμελιώτη, ενώ στο προεκλογικό κέντρο της κίνησης «Για τα Χανιά» οι παρευρισκόμενοι υποδέχτηκαν τον επικεφαλής με χειροκροτήματα και πανυγηρισμούς.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook