Παναγιώτης Σημανδηράκης: Αποφάσισα να αναλάβω την Προεδρία της ΔΕΥΑΧ – Τι απαντά η Χρυσούλα Χατζηδάκη | Video

Την πρόθεσή του να αναλάβει τα ηνία της ΔΕΥΑΧ γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων καλώντας την νυν πρόεδρο Χρυσούλα Χατζηδάκη να παραιτηθεί, επικαλούμενους πολιτικούς λόγους.

Σε έντονο ύφος η απάντηση της κας Χατζηδάκη που έκανε λόγο για επικοινωνιακό παιχνίδι σε βάρος της.

Σημανδηράκης: «Να διατηρηθεί η πολιτική ηθική»

«Ως Δήμαρχος αποφάσισα ότι επιθυμώ να αναλάβω την προεδρία του ΔΣ της ΔΕΥΑΧ. Υπήρξε η άρνηση της προέδρου να υποβάλλει την παραίτησή της. Επιφυλλάσσομαι να λάβω την γραπτή απάντηση και στη συνέχεια το δημοτικό συμβούλιο θα ορίσει την διαδικασία και θα επικυρώσει την προεδρία μου» ανέφερε ο κ. Σημανδηράκης κάνοντας λόγο για μια «πολιτική απόφαση που δεν έχει καμία σχέση με θέματα που είδαν το φως της δημοσιότητας».

«Ελπίζω να διατηρηθεί η πολιτική ηθική που λέει ότι ο εκάστοτε Δήμαρχος Χανίων έχει την δυνατότητα να ορίζει τους συνεργάτες του και τις διοικήσεις στα νομικά πρόσωπα και τις επιχειρήσεις του Δήμου Χανίων. Θα ήθελα αυτό να γίνει απολύτως σεβαστό και σε αυτήν την περίπτωση για να διασφαλιστεί και η σωστή λειτουργία των θεσμών και η σωστή διαχείριση θεμάτων του Δήμου» σημείωσε.

Χατζηδάκη: «Σκηνοθετημένο επικοινωνιακό σόου»

Για ένα «καλά σκηνοθετημένο επικοινωνιακό σόου σε βάρος της» έκανε λόγο η Χρυσούλα Χατζηδάκη με απώτερο σκοπό να βλάψει την πολιτική της υπόληψη και σταδιοδρομία.

zarpanews.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Βασικά ο Παναγιώτης αποφάσισε να μην αφήσει τον ορκωτο να ελέγξει τη δευαχ.

  Γιατί όλα αυτά για τον ορκωτο λογιστή γίνονται και τον έλεγχο που είχε κάνει.

  Το συγκεκριμένο θέμα θα τσαλακωσει πολιτικά άσχημα τον δήμαρχο.θυμηθειτε το.
  Μπράβο στην κα Χατζηδάκη που δεν υποχωρεί και επιμένει στη διαφάνεια και τη λογοδοσία.

 2. Δεν ξέρω γιατί ο Δήμαρχος θέλει να πάρει τα ηνία της ΔΕΥΑΧ, αυτό που αναρωτιέμαι είναι γιατί οι λογαριασμοί είναι τόσο υψηλοί.
  Ναι, το νερό δεν είναι για σπατάλη, αλλά εκδίδονται κάθε τρίμηνο, τετράμηνο ή και πεντάμηνο (ανάλογα τα κέφια τους). Και ανεβαίνουν τα κυβικά στα ύψη.
  Κάθε μήνα πρέπει να εκδίδονται, οι λογαριασμοί, κάθε μήνα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ