Παναγιώτης Προικισμένος: Πριν το Masterchef είχε πάει και σε άλλα 20 τηλεπαιχνίδια!

παναγιώτης-προικισμένος-πριν-το-masterchef-εί-995024

Για λίγες στιγμές δημοσιότητας… Ο Παναγιώτης Προικισμένος που δουλεύει σε ανθοπωλείο θα μπορούσε, αν υπήρχε επάγγελμα με τον τίτλο «επαγγελματίας παίκτης σε τηλεπαιχνίδια», να ήταν… αρχηγός. Τελευταία τον είδαμε να διεκδικεί μια ποδιά από το MasterChef. Δεν κατάφερε όμως να την πάρει. Κατάφερε ωστόσο να κάνει ντόρο εξαιτίας του επωνύμου του.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε, δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε στην τηλεόραση. Για την ακρίβεια, ο Παναγιώτης Προικισμένος, όπως αποκάλυψε στο Πρω1νό, πηγαίνει σε τηλεπαιχνίδια από το 1996 και έχει κερδίσει πολλά δώρα, ταξίδια, αλλά και κάποια χρήματα.

«Έχω πάει σε 20 τηλεπαιχνίδια. Έχω κερδίσει 3 ταξίδια στο εξωτερικό, ηλεκτρικές συσκευές και ποσά 500 και 750 ευρώ», ο οποίος είχε κερδίσει ακόμα και στο Ραντεβού στα Τυφλά, ενώ τώρα έχει βάλει πλώρη για το Still Standing!

«Αγαπώ την μαγειρική. Με προσέβαλε ο Κοντιζάς που είπε ότι δεν ήταν καλά τα υλικά. Στο κάτω κάτω, αν ήθελαν, ας έδιναν εκείνοι τα υλικά. Το μόνο που έβαλαν ήταν για το email μου και εκεί έγινε όλος ο ντόρος», ανέφερε σχετικά με το παιχνίδι.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook