Παλιό Αρχοντικό: Το οικογενειακό εστιατόριο με θέα την θάλασσα και τον μαγευτικό κόλπο των Χανίων

παλιό-αρχοντικό-το-οικογενειακό-εστι-1060788

Το εστιατόριο «Παλιό Αρχοντικό» ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από 25 χρόνια γεμάτο όνειρα και προσδοκίες αλλά και αγωνία για το πώς θα εξελιχθεί η προσπάθεια. «Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια, και όμως φαίνεται να έχουν περάσει μόνο μερικοί μήνες, τόσο γρήγορα περνά ο χρόνος όταν κάνεις κάτι που πραγματικά αγαπάς» μας λέει ο ιδιοκτήτης Βασίλης Παπαδάκης:

«Μέσα από αυτά τα χρόνια μάθαμε καινούργια πράγματα αλλά κάναμε και λάθη από τα οποία διδαχτήκαμε και μας βοήθησαν να γίνουμε καλύτεροι και σαν επαγγελματίες αλλά πάνω από όλα σαν άνθρωποι, δίνοντας μας δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε να κάνουμε πραγματικά αυτό που αγαπάμε. Έτσι λοιπόν, στο πανέμορφο γραφικό χωριό του Κολυμπαριού, δίπλα στην θάλασσα, σε ένα υπέροχα διαμορφωμένο χώρο, φτιάξαμε το εστιατόριο Παλιό Αρχοντικό.

Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που με γνώση και μεράκι δημιούργησε ένα τέλειο περιβάλλον, που μπορεί κάποιος να απολαύσει το γεύμα και το δείπνο του.

Το εσωτερικό του είναι κυριολεκτικά το ίδιο του το όνομα, δηλαδή “Αρχοντικό” αλλά και ο εξωτερικός του χώρος είναι τέλεια προσεγμένος. Η κουζίνα μας είναι Κρητική Ελληνική, με άλλα λόγια “εξαιρετική” και η εξυπηρέτηση άψογη. Τα υλικά αγνά από την Κρητική γη.

Σκοπός μας είναι να δουλεύουμε με απόλυτα ποιοτικές πρώτες ύλες από ντόπιους παραγωγούς. Να στηρίζουμε την τοπική αγορά και να δίνουμε στον πελάτη μας γεύσεις που να βασίζονται στην ποιότητα. Παράλληλα επιλέγουμε μόνο διεθνώς αναγνωρισμένους παραγωγούς και μικροφαρμες για ποιοτικά προϊόντα εισαγωγής

Προσπαθούμε κάθε χρόνο με την αγάπη που έχουμε για αυτήν την δουλειά να δίνουμε όλο μας τον εαυτό ώστε οι καλεσμένοι μας που θα έρχονται στο εστιατόριο μας να φεύγουν ευχαριστημένοι και να έχουν ανακαλύψει την ομορφιά της κρητικής κουζίνας

Διεύθυνση: Κολυμπαρι, Χανίων, Τηλέφωνο 28240 22124

Facebook page: https://www.facebook.com/Palio_Arhontiko-2052135915060745/

Instagram προφίλ: https://instagram.com/palio_arhontiko?igshid=1ianlpof61h82

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook