Πάλι πρώτες οι Αμερικανίδες του ΟΑΧ

πάλι-πρώτες-οι-αμερικανίδες-του-οαχ-936834

Για μια ακόμη εβδομάδα και μετά το πέρας της 4ης αγωνιστικής στην προκειμένη περίπτωση τα κορίτσια του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων διατηρούνται στις πρώτες θέσεις των στατιστικών κατηγοριών του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ.

Μεταξύ άλλων, αυτή που ξεχωρίζει, είναι η Ερικα Μπιν, η οποία είναι πρώτη αυτή τη στιγμή στα κλεψίματα, έχοντας 11 ενώ στην ίδια κατηγορία βρίσκεται και η Σάρα Μπουθ με 9. Επίσης, η τελευταία, είναι δεύτερη στα κοψίματα, έχοντας 7 μέχρι σήμερα, αλλά και στα ριμπάουντ, έχοντας μαζέψει 48.

Οσον αφορά την τρίτη Αμερικανίδα παίκτρια του ΟΑΧ, την Ντράμοντ, παραμένει μία από τις κορυφαίες σκόρερ του πρωταθλήματος, καθώς βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 5η θέση με 69 πόντους.

Κατά τ’ άλλα, ο ΟΑΧ ευχαριστεί τον κόσμο που έδωσε το παρόν το Σάββατο στο κλειστό των Χανίων, ενισχύοντας με τη δυναμική του παρουσία το έργο της ομάδας απέναντι στον πολύ δυνατό Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η επιτροπή μπάσκετ του ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τα βαθύτερα ευχαριστήρια της προς τον κόσμο των Χανίων που ήρθε στο γήπεδο, πλημμύρισε τις κερκίδες του κλειστού γηπέδου Χανίων (ΕΑΚ) και με το δικό του μοναδικό τρόπο στήριξε τις προσπάθειες των αθλητριών μας και του προπονητικού team.

Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό ήταν μια γιορτή και ο κόσμος των Χανίων έδειξε για μία ακόμα φορά πώς δίνεται μία μάχη σε δύσκολους αγώνες στις κερκίδες ενός σταδίου και πώς δημιουργείται μία υποδειγματική ατμόσφαιρα σε αθλητικά πλαίσια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την έως τώρα στήριξη και θα θέλαμε να επισημάνουμε και πιστεύουμε ότι σταδιακά όλοι θα το κατανοήσουν -θα τους βοηθήσουμε κι εμείς, με τον τρόπο μας μέσα στο γήπεδο -πως ο ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ επέστρεψε στην Α1 όχι για μια τυπική παρουσία αλλά για να αφήσει το στίγμα του…».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook