Πάλι ουσιαστικός εντός έδρας! Νέα νίκη για τον ΑΟΚ Χανιά

πάλι-ουσιαστικός-εντός-έδρας-νέα-νίκη-988504

Εκτός από τον αγώνα των κοριτσιών, τα οποία κατάφεραν να κερδίσουν στο κλειστό της Πυλαίας τον ΠΑΟΚ, χαμόγελα και για την ανδρική ομάδα σε επίπεδο μπάσκετ, με τον ΑΟΚ Χανιά να ξεπερνά την Κυριακή το απόγευμα την αντίσταση του Ερμή Σχηματαρίου.

Σε αγώνα για την 14η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, η ομάδα του Χρήστου Παπανικολάου αποδείχτηκε για ένα ακόμα παιχνίδι εντός έδρας πολύ ουσιαστική. Αυτή τη φορά κατάφερε να φτάσει στη νίκη με το τελικό σκορ 81-74, μια νίκη που είναι η έκτη φετινή, με τον ΑΟΚ να συνεχίζει να δείχνει ότι είναι πολύ ανταγωνιστικός και πως ειδικότερα είναι στο χέρι του να εκπληρώσει το συντομότερο δυνατό το στόχο της παραμονής. Μάλιστα, εάν το πρωτάθλημα φέτος δεν ήταν τόσο ανταγωνιστικό όσο δείχνει μέχρι τώρα, ο ΑΟΚ θα ήταν πολύ πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Κατράνας με 20 πόντους και Κιγμέτογλου με 19 ήταν οι πρώτοι σκόρερ για την χανιώτικη ομάδα, η οποία στο πλαίσιο της επόμενης αγωνιστικής θ’ αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ένωση Ιλίου.

Τα δεκάλεπτα: 22-19, 43-39, 56-53, 81-74

ΑΟΚ Χανιά (Χρήστος Παπανικολάου): Κελεσίδης 12 (1), Ιωακειμίδης 11 (1), Αλεξίου 5 (1), Πνευματικάτος, Ζανιδάκης 9 (1), Κουρουμούσης, Κατράνας 20 (4), Μηντζαρίδης 2, Κιγμέτογλου 19 (1), Αδοντάκης, Σκαμνάκης 3, Παλαιοκρασσάς.

Ερμής Σχηματαρίου (Νίκος Οικονόμου): Δημητριάδης 22, Σακελλαράκης 10, Γκοντόπουλος 27 (6), Γεωργίου 3 (1), Μιχαήλ 2, Κοπακάκης 4 (1), Χάλιος 3, Κουλούρης 3 (1), Σιδέρης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook