«Πάλι κουταμάρες λες», «είσαι αγενέστατος»: Καβγάς στον «αέρα» του ΣΚΑΪ | Video

πάλι-κουταμάρες-λες-είσαι-αγενέστ-1534013

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο πλατό του ΣΚΑΙ και την εκπομπή Σήμερα, το πρωί της Τετάρτης.  Πρωταγωνιστές ήταν ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, ο Νίκος Σβέρκος και ο Δημήτρης Μαυροειδάκος.

Τα πνεύματα άναψαν στο πλατό του ΣΚΑΪ όταν η συζήτηση πήγε στην Πανεπιστημιακή Αστυνομία και τα όσα συνέβησαν χθες στου Ζωγράφου. Κάποια στιγμή ο Μπάμπης Παπαπαγιώτου σχολίασε: «από αυτή την κατάσταση (σ.σ. με τις φοιτητικές εστίες) θίγονται τα φτωχά παιδιά που οι οικογένειές τους δεν μπορούν να τους νοικιάσουν σπίτι».

«Δεν μπορούν να τους νοικιάσουν επειδή έχουν φτάσει τα ενοίκια στα ύψη» παρενέβη ο Νίκος Σβέρκος με τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου να συνεχίζει «αυτοί που υποκρίνονται ότι είναι υπέρ των ασθενέστερων στρωμάτων είναι αυτοί που στερούν από τα παιδιά αυτά να έχουν αυτή την ευκαιρία».

«Οι περισσότεροι από αυτούς δεν μπήκαν στο πανεπιστήμιο επειδή τους έκοψαν» ήταν η νέα παρέμβαση του Νίκου Σβέρκου με τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου να του απαντά «πάλι λες κουταμάρες» για να του απαντήσει ο συνομιλήτής του «κουταμάρες λες εσύ και να το λες στον εαυτό σου, είσαι αγενέστατος».

Τότε στη συζήτηση παρενέβη και ο Στράτος Μαυροειδάκος ο οποίος είπε προς τον Νίκο Σβέρκο «με την αγένεια είσαι παντρεμένος» για να του απαντήσει ο δημοσιογράφος «δεν περίμενα κάτι άλλο».

real.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook