«Παλεύετε» καθημερινά με τις φύτρες; Αυτό το τρικ θα σας λύσει το πρόβλημα

παλεύετε-καθημερινά-με-τις-φύτρες-α-1157123

Φύτρες: αν τις έχεις σε πληθώρα ξέρεις πόσο εκνευριστικές μπορούν να γίνουν. Οι φύτρες είναι αυτές οι μικρές τριχούλες που πετούν ανεξέλεγκτα προς κάθε πιθανή κατεύθυνση και φαίνονται πιο έντονα στην γραμμή των μαλλιών σου. Είναι ενοχλητικές; Ναι. Έχουν τη δική τους προσωπικότητα; Ναι. Μπορείς να κάνεις κάτι για να τις τιθασεύσεις; Και πάλι ναι.

Στα «καλά» της υπόθεσης να σου πούμε πως αν έχεις πολλές φύτρες, αυτό σημαίνει πως «γεννιούνται» νέες τρίχες, οπότε μην τις μισείς με τόσο πάθος και όχι, το λέιζερ ή το κερί στην γραμμή των μαλλιών σου δεν είναι καλή ιδέα.

Για να τις τιθασεύσεις, σου προτείνουμε να δοκιμάσεις το παρακάτω τρικ που είδαμε στο Instagram account του hair stylist Sal Salcedo. Θα χρειαστείς λίγο νερό, λακ και το σεσουάρ σου.

Αφού κάνεις το χτένισμα της επιλογής σου, βρέξε τα δάχτυλά σου και πέρασέ τα πάνω από τις ρίζες των φυτρών σου. Έπειτα στέγνωσέ τες με το σεσουάρ, κατευθύνοντάς τες προς τα κάτω ή προς όποια κατεύθυνση θέλεις να «κάτσουν», και «κλείδωσε» το look με λίγη λακ.

Αν θέλεις να τιθασεύσεις τις φύτρες στη γραμμή των μαλλιών σου, μπορείς να δοκιμάσεις το ίδιο τρικ, χρησιμοποιώντας μία καθαρή οδοντόβουρτσα που θα λειτουργήσει σαν μίνι βούρτσα.

marieclaire.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook