Πάλεψε η Σάκκαρη, αλλά έμεινε εκτός τελικού στην Ντόχα

πάλεψε-η-σάκκαρη-αλλά-έμεινε-εκτός-τελ-1300258

Εκτός τελικού στην Ντόχα έμεινε η Μαρία Σάκκαρη.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 6-4, 6-3 από την Ίγκα Σβιόντεκ στον 2ο ημιτελικό και έχασε την ευκαιρία ν’ αγωνιστεί στον τελικό του Σαββάτου.

 

Η πορεία της αν και είχε στομαχικά προβλήματα πριν από το τουρνουά ήταν σπουδαία αφού έφτασε στον ημιτελικό σε ένα τουρνουά WTA 1000 χωρίς να χάσει σετ.  Αυτή είναι η 1η ήττα της Σάκκαρη από την Σβιόντεκ μετά από 3 σερί νίκες.

Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο (17:00) και θα παίξουν η Κονταβέιτ με την Σβιόντεκ.

Ο αγώνας

Στο 1ο γκέιμ η Μαρία Σάκκαρη είχε μπρέικ πόιντ αλλά η Ίγκα Σβιόντεκ για το 1-0. Η Ελληνίδα φτάνει με μπρέικ στο 2-1 και με το σερβίς της πάει στο 3-1! Η Σάκκαρη σβήνει μπρέικ πόιντ της Σβιόντεκ αλλά η 20χρονη επιμένει και με μπρέικ ισοφαρίζει σε 3-3.

Με το σερβίς της η Ίγκα αποκτά προβάδισμα (4-3) αλλά η Μαρία επέστρεψε (4-4). Η Πολωνή άντεξε στην πίεση της Ελληνίδας και κράτησε το σερβίς της (5-4) και με μπρέικ έκλεισε το σετ στο 6-4!

Το 2ο σετ ξεκίνησε με μπρέικ της Μαρίας Σάκκαρη (1-0) και έφτασε με το σερβίς της στο 2-0! Η Σβιόντεκ πήρε πίσω το μπρέικ (2-2) αλλά η Σάκκαρη «απάντησε» με μπρέικ (3-2)!

Τρίτο μπρέικ στη σειρά με την Ίγκα να ισοφαρίζει σε 3-3! Άλλο ένα μπρέικ πόιντ για την Πολωνή και φτάνει στο 5-3!  Με το σερβίς της απλά θα κλείσει το σετ στο 6-3.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook